Ak Parti Nevşehir Milletvekili ve 25. Dönem Milletvekili adayı Avukat Murat Göktürk bugünkü seçim gezisini, Nevşehir’in Ürgüp İlçesine bağlı köyleri ziyaret ederek devam ettirdi.

Milletvekili Adayı Muratr Göktürk, seçim çalışmalarını Nevşehir Ürgüp İlçesinde sürdürdü. Ürgüp ilçesinde ilk önce partisinin Ürgüp İlçe Teşkilatını ziyaret eden Göktürk, beraberindeki parti yöneticileri ile birlikte Sarıhıdır Köyünü ziyaret etti.

Köy ziyaretlerinde vatandaşlar tarafından ilgi odağı olan Göktürk, “7 Haziran Genel Seçimleri maratonuna  başladık. İlçelerimizi köylerimizi tek tek ziyaret ediyoruz, bizleri sıcak bir şekilde muhabbetle karşılayan vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum. Bir yolculuğa çıktık, bu yolculuk bizden önce de vardı bizden sonra da devam edecektir. Bu yolculuk sadece Nevşehir’e ait veya Türkiye’ye ait değil, biz güçlü olduğumuz ve Yeni Türkiye’yi kucakladığımız andan itibaren bütün dünyanın beklediği bir yolculuktur” dedi.

Göktürk, daha sonra Ürgüp İlçesine bağlı diğer köyleri ziyaret ederek,  köy halkı ile sohbet edip sıkıntılarını dinledi.