NEVŞEHİR(MHA) Türkiye Büyük Millet Meclisinin tatilde olması nedeniyle mecliste acil bir oturum olmaması durumunda bugünlerde Nevşehir’de bulunan AK Partili Nevşehir Milletvekillerine sorulan en önemli soru “Erken Seçim Kapıda mı?” sorusu. Vekillerinde gözü kulağı AK Parti ile CHP arasındaki koalisyon görüşmelerine çevrilmiş durumda.

Gazeteciler ve Basın Bayramı nedeniyle düzenlenen kahvaltılı sohbet toplantısında bazı basın yayın kuruluşu mensuplarının erken seçim beklentiniz var mı, koalisyon görüşmelerin sonuç alınmasını bekliyormusunuz sorularına da cevap veren her iki AK Partili Nevşehir Milletvekilinin muhtemel bir AK Parti – CHP koalisyonundan umutlu olmadıkları göze çarptı.

Özellikle CHP kanadından erken seçime yönelik ifadelerin gelmiş olmasıyla da birlikte AK Partili Nevşehir Milletvekilleri Murat Göktürk ve Mustafa Açıkgöz, olası bir erken seçimde milletin gerek AK Partinin ülkenin hükümetsiz kalmaması konusundaki çabalarının, gerekse MHP ve CHP’nin tavırlarının dikkate alınacağına dikkat çektiler.