Başbakan Erdoğan seçim öncesi düzenlediği mitinglerde onbinlerle buluşmaya devam ediyor. Erdoğan'ın katıldığı tüm mitinglerde vatandaşlar meydanları doldurarak paralel devlet yapılanmasına mesaj veriyor. 

Pensilvanya'da inzivaya çekildiğini söyleyen Gülen'e Başbakan Erdoğan, "İnzivadayım' diyor, holding yönetiyor, şirket yönetiyor, milyarlarca doları yönetiyor. 'İnzivadayım' diyor" diye tepki gösterdi.

Erdoğan, "10-15 yıl benim de bir saygım yok değil vardı ama ben bu saygılarımı falan kaybettim. Çünkü ben böyle bir insana saygı duyamam" diye konuştu.

Ne diyor? 'Pensilvanya'da inzivaya çekildim'. Ya neden kendi ülkende inzivaya çekilmedin? Gel Hacıbektaş'ta Hacı Bektaşi Veli'nin mekanında çekil inzivaya, Konya'ya gel Mevlana Hazretlerinin diyarında çekil inzivaya, memleketin Erzurum'a gel. Bu güzel ülkede yer mi yok Pensivanya'da inzivaya çekildim diyorsun" dedi.

Başbakan Erdoğan, "Mekke'de, Medine'de inzivaya çekilemez miydin? Niye oralar değil de Pensilvanya? Bu nasıl bir inziva Allah aşkına,  'İnzivadayım' diyor, holding yönetiyor, şirket yönetiyor, milyarlarca doları yönetiyor. 'İnzivadayım' diyor, Türkiye'de insanların telefon konuşmalarını dinliyor, hatta yatak odalarını izliyor" diye konuştu.

SAYGIM VARDI KAYBETTİM

10-15 yıl benim de bir saygım yok değil vardı ama ben bu saygılarımı falan kaybettim. Çünkü ben böyle bir insana saygı duyamam. Saygı duyarsam önce kendime saygısızlık yapmış olurum. Tüm insanlara saygısızlık yapmış olurum. Gece beddua seansları yapıyorlar. Allah ıslah etsin ya. Bu beddualar tutmaz bumerang gibi döner onları vurur. Bize ülkemdeki vatandaşlarımın duaları yeter

MAVİ MARMARA İÇİN AĞLADIN MI?

Ey Fethullah Gülen, o 9 tane şehidimizle ilgili ağladın mı? Tam aksine onları haklı çıkarmak için açıklamalarda bulundu. Filistin'de kardeşlerimiz öldürüldü bunlar için niye ağlamıyor? Samimi, dürüst olan kardeşlerimiz de var. Maalesef oraya inanmışlar. Diyorum ki, başınızı iki elinizin arasına alın ve düşünün. 'Bu adam, acaba Suriye'deki 160 bin masum kardeşimiz şehit edildi, öldürüldü. Bunlar için neden ağlamıyor?', Filistin'deki bunca kardeşlerimiz öldürülüyor, Mısır'da Sisi'nin tanklarıyla toplarıyla öldürülen kardeşlerimiz için, o Esma yavrumuz için neden ağlamıyor?"

Kaynak: Haber Kapadokya