30 Mart 2014 Pazar günü yapılacak olan Mahalli İdare Seçimlerine sekiz gün gibi kısa bir zaman kala AK Parti Gülşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Dursun seçim çalışmalarına halkın büyük bir sevgisi eşliğinde devam ettiriyor. Gülşehir Belediye Başkanı görev yapan Mustafa Dursun bugüne kadar ilçe de birçok eksiklileri tamamlamasının ardından bundan sonra da Gülşehir’de dev hizmetler yapmak için gün sayıyor.

AK Parti Gülşehir seçim bürosunun ise seçimlere kısa bir zamana kala her geçen artarak giden insan seli ise adeta burada seçim bitti havası veriyor. Sabah saatlerinden gece yarılarına kadar yoğun bir ilginin gösterildiği AK Parti Gülşehir seçim bürosunda Belediye Başkan Adayı Mustafa Dursun ise burada gelen vatandaşlar ile sohbet edip yeni dönem için hazırlamış olduğu dev projeler hakkında da bilgiler veriyor.

Gülşehir’de seçimlere kısa bir zaman kala AK Parti’nin adeta gövde gösterisi ile devam eden seçim çalışmalarında vatandaşların Belediye Başkanı Mustafa Dursun’a olan sevgisi ve coşkusu ile görülmeye değer.