AK Parti Nevşehir Milletvekili ve 3. Sıra Milletvekili Adayı Av. Ebubekir Gizligider seçim çalışmalarına Gülşehir’de devam ediyor.
AK Parti Nevşehir Milletvekili ve 3. Sıra Milletvekili Adayı Av. Ebubekir Gizligider seçim çalışmalarına Gülşehir ilçesine bağlı köylerde devam ediyor. Gizligider’in seçim çalışmalarına AK Parti Merkez İlçe Başkanı Salih Açıkgöz ve Gülşehir ilçe teşkilatı da eşlik ederken Gizligider’e köylülerin yoğun sevgi seli göstermesi ise dikkatlerden kaçmadı.
AK Parti Nevşehir Milletvekili Ebubekir Gizligider yapmış olduğu köy ziyaretlerinde AK Parti hükümeti tarafından yapılan yatırımları köylülere anlatırken bundan sonra da yapılan yatırımların artarak devam edeceğini kaydetti. Gizligider,burada yaptığı konuşmada ‘’ 7 Haziran 2015 tarihinde yapılacak olan seçim çalışmalarımıza köy ziyaretlerimiz ile devam ediyoruz. Ama köylülerimiz zaten kendileri çok iyi biliyorlar ki biz sadece seçimden seçimlere gelen milletvekilleri olmadık. Aradan geçen dört yıl zaman zarfında Nevşehir milletvekilleri olarak ziyaret etmediğimiz, sorunlarını dinlemediğimiz çiftçimiz kalmadı. Bu bundan sonraki dönemlerimizde olacaktır. Bizler halkımıza hizmet etmek için çalışıyoruz. Bugüne kadar Nevşehir’imize gelen yatırımları hepiniz çok iyi biliyorsunuz. Allah’ın izni ile AK Parti Hükümeti ile bu hizmetlerimiz artarak devam edecektir’’ diye konuştu.