AK Parti Gülşehir Belediye Başkan Adayı Av.Fatih Çiftci, Gerek tüm ziyaretlerimizde şunu çok net bir şekilde görüyoruz ki; "Gülşehir'in enerjisiyle, samimiyetiyle, muhabbetleriyle şimdiden 31 Mart'ta hazır olduğunu gösterdiğini belirtti."

Bugün görülen tablodan büyük Gülşehir ailesi olarak 31 mart yerel seçimlerine hazır olduklarının anlaşıldığını ifade eden AK Parti Gülşehir Belediye Başkan Adayı Av. Fatih Çiftci şunları söyledi:

"İnşallah teşkilatlarımızla birlikte inançla, azimle, kararlılıkla, var gücümüzle çalışarak Gülşehir Belediyesini 'AK Belediyecilik' hizmetleriyle buluşturacağız. Gülşehir'e sevdalıyız.  İnşallah dünü ve bugünü birlik ve beraberlik içerisinde, el ele, kol kola, dayanışmayla, var gücüyle çalışarak bu hedefe ulaşacağız diye inanıyorum. Çünkü, Gülşehir'in kaybedecek hiç vakti yok. Gülşehir'imiz hazır, teşkilatlarımız hazır, sizlerin bizlere vermiş olduğu destekle 31 Mart'a kadar her sabah güne bismillah diyerek inşallah tekrardan yollara revan olacağız ve var gücümüzle çalışacağız." dedi.

Çiftci, Gülşehirlilerin hizmette markalaşan "ak belediyecilik" anlayışını hasretle beklediğini dile getirerek, şu ifadeleri kullandı:

"Partimizin bu tecrübe ve kabiliyetini ilçemize hizmet olarak yansıtmakta kararlıyız. Bu hedefe ulaşmak için seçim günü akşamına kadar teşkilatlarımızın organizasyonu ve tüm partililerimizin katılımı ile çalmadık kapı, girmedik gönül bırakmayacağız. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da hemşehrilerimize hizmet yolunda yürümeye devam edecek, 31 Mart 2019'da Gülşehir Belediyesini yeniden ak belediyecilikle buluşturacağız. Gülşehir'imizin makus talihini inşallah değiştireceğiz." dedi.