CHP Gülşehir Belediye Başkan adaylığı için İmdat KAYAHARMAN ismi açıklanmıştı ancak İmdat KAYAHARMAN'ın adaylığını çeşitli gerekçelerle kabül görmemişti.

2 dönem Karacaşar Kasabasında Başarılı bir Belediye başkanlığı yapan Salih ERDOĞDU, Gülşehir ilçesinde 30 Mart Yerel Seçimlerinin iddialı ismi olarak gösteriliyor.
21 Ocak 2014  itibari ile CHP'ye üye olup adaylık başvurusu yaptığı belirtilen Salih ERDOĞDU, CHP'nin yeni adayı oldu.

CHP'nin Gülşehir için Aday gösterdiği Erdoğdu yaptığı açıklamasında bizler hizmeti kendimize şiar edinmiş bu topraklara sevdalı gönül insanlarıyız. Gülşehir ilçemize hak ettiği en güzel hizmetleri getirecek misyon vizyon tecrübe ve deneyim birikimi ile hala hazırda Kalbi Gülşehir için atan güçlü ekibimizle Hayallaleri Hayata geçirmek için talibiz.İnanıyorum ki bizleri tanıyanlar çok iyi bilirler Biz lafın sözün değil icraatların adamıyız... Hayırlısı ile Gülşehirli halkımızında teveccühleri ile Gülşehiri Gül şehri yapmaya geliyoruz dedi.


MHP nin Adayı Vahdi Arısoy ve Bir kaç güne kadar AK Parti'nin Adayının da açıklanmasıyla 30 Mart Yerel seçimlerinde Cumhuriyet Halk Partisi Gülşehir Belediye Başkan Adayı Salih ERDOĞDU kıyasıya bir yarış içerisine girecek.