NEVŞEHİR(MHA) Memur-Sen Konfederasyonuna bağlı Sağlık-Sen Nevşehir Şube Başkanı Hakan Gündüzpolat, katıldığı radyo programında 1 Kasım seçimlerinin Türkiye’nin her alanda istikrara yeniden kavuşması için büyük önem taşıdığına dikkat çekti.

N Radyo’da Gazeteci M. Tolga Karaca’nın konuğu olan Sağlık-Sen Nevşehir Şube Başkanı Hakan Gündüzpolat, 7 Haziran’da yapılan milletvekilliği genel seçimleri ve sonrasında yaşananların Türk Milleti tarafından sağduyulu bir şekilde değerlendirileceğine inandığını da vurguladığı açıklamalarında; “1 Kasım erken seçimlerinde kazananın Türkiye olabilmesi için Milli İradenin kazanması gerekiyor. Ülkede yaşanan terör olayları ve Türkiye üzerine oynanan oyunların bozulması, Ülkemizin yeniden başta ekonomi olmak üzere her alan yeniden istikrarlı bir ülke olabilmesi için sandık başına gidip oy kullanacak herkese önemli bir görev düşüyor. Türkiye’nin bölgesinde güçlü bir ülke olmamasını isteyen ve bunun içinde terör odaklarını ülkenin başına bela eden şer güçlerin oyunlarının bozulması için sandığa atılan her bir oyun büyük önemi var” dedi.

Programda Gündüzpolat, Sağlık-Sen’in Nevşehir’deki çalışmaları hakkında da bilgiler verdi. Sağlık alanında Nevşehir’in yetkili sendikası olan Sağlık-Sen’in yetkili sendika olarak ilimizde çalışan tüm sağlık çalışanlarına sendikal hizmet vermenin çabası içerisinde bulunduğunu da kaydeden Gündüzpolat, Tüm Nevşehir halkını 1 Kasım seçimlerinde oylarını ülkenin birlik ve bütünlüğünün korunmasına yönelik kullanmaya da davet etti.