Bugün FİB Haber Merkezimizi ziyaret eden Hacıbektaş'ın AK Partiden Belediye Başkan Aday adayı ve Karaburna eski Belediye Başkanı Yusuf Koçak,30 Mart 2014 Yerel seçimlerde Hacıbektaş ta AK Parti rüzgarı esecek diyerek iddialı ve samimi açıklamalarda bulundu.

Bu defa herşey farklı olacak...!

Koçak  "İnşallah 29 Mart 2014'te bu işin asıl sahibi olan halkımızın sandığa yansıyan reyleriyle aşığı olduğumuz Hacıbektaş'ı AK belediyecilikle tanıştıracağız.

Bizdeki yarış, tamamen nezaket içerisinde devam eden bir yarış. Asla kırgınlık ve küskünlük olmayacak. Kendi adıma buna söz veriyorum ve aday olacak arkadaşı sonuna kadar destekleyeceğime de huzurunuzda söz veriyorum. Ayrıca Hacıbektaşlı halkımız  kimin ne yapabileceğini kimin hizmet getirceğini biliyor.Asla kader değil ve bu defa hiç bir şey eskisi gibi olmayacak kendisine layık olduğu hizmetleri vermeyenlere Canlar gereken dersi kendisine yakışacak bir şekilde 30 Mart 2014 Yerel seçimlerinde sandıkta tüm dünyaya gösterecektir dedi.

Hacıbektaş AK Parti Aday Adayı Koçak'ın Kitabı Çıktı

Öte yandan Hacıbektaş AK Parti Aday Adayı Yusuf Koçak'ın sayfalara sıymayan etkinlik ve güzel çalışmalarını süsleyen Kitabı Çıktı...

Hacıbektaşlı vatandaşlarımızla buluşacak kitabımız hayırlı olsun diyen Koçak tüm Hacıbektaşlı vatandaşlarımıza bu kitabı hediye edeceğim.Kimin neler yapabileceğini ufkunu değerli halkımız en güzel şekilde ölçüp biçecek ve değerlendireceklerdir.


Bu vesile ile Hacıbektaş ilçemizden de yakından takip edilen bölgemizin sesi FİB Habe.Com dan 30 Mart 2014 Yerel seçimlerin hayırlı uğurlu olmasını diliyorum dedi.

Sosyal belediyecilikteki başarıları ve tam manasıyla bir halk adamı olarak taraflı tarafsız herkesimin takdirini toplayan Yusuf Koçak'ın Hacıbektaş ın özlediği ve layık olduğu hizmetleri getireceğine inanıyor ve başarılar diiliyoruz.