Hakem Rakip Futbolcuların Gazını Aldı

Kartlar Olmasaydı …

NEVŞEHİR(MHA) Bölgesel amatör ligde son haftalarda elde ettiği puanlarla çıkışa geçen Kırmızı beyazlıların kendi sahasında karşılaştığı Aksaray belediye spor karşısında ortaya koyduğu oyun taraftarın beğenisini kazandı. Ancak müsabakada orta hakemin gösterdiği kırmızı ve sarı kartlar olmasaydı maç sonu olaylara gebeydi.

BAL Ligi 6. grupta ilk 6 hafta sonunda ligin alt sarılarında kalan Aksaray Belediye Spor karşısında her iki yarı da etkin bir mücadele sergileyen Nevşehir Spor GK, tarihi bir farkı da adeta ayaklarıyla tepti.

4-1 sona eren maçta sayısız gol fırsatlarını değerlendiremeyen Kırmızı Beyazlıların galibiyeti Nevşehir Spor taraftarını mutlu etti. Ancak Aksaray Belediye Spor’lu futbolcuların goller geldikçe hırçınlaşması ve birbiri ardında gelen kırmızı ve sarı kartlar nedeniyle her geçen dakika maçın orta hakemine itirazların artması nedeniyle maç sonunda yaşanabilecek olaylar maçın ortalarında yaşandı.

Takım teknik heyetinin tribünlere gönderilmesi ile son aşamaya ulaşan Aksaray Belediye Spor futbolcularının mağlubiyetin verdiği sıkıntı ile maçın orta hakemine yönelik maçın orta hakeminden de karşılığını buldu. Sayısız sarı kartın gösterildiği maçta 2 kırmızı kart görün rakip futbolcuların agresif davranışları zaman zaman Kırmızı beyazlı taraftarında tepkilerine hatta küfürlerine neden oldu.