İstanbul, Ankara merkezli olmak üzere yurtdışında bazı akademisyenlerle de birlikte birkaç yıldır yürütülen bir çalışmadan bahseden Rize Belediye Başkan Aday Adayı ve Haber7.com Genel Yayın Yönetmeni İbrahim Erdoğan, bu ekip arkadaşlarının çoğunun Rize'yi çok iyi bildiğini, Rizeliler de bunları yakından tanıdığını ifade etti. Kurmuş olduğu profesyonel ekiple birlikte ciddi projeler üreteceklerinin altını çizen Erdoğan, hem vizyon hem de misyon olarak Rize hak ettiği yere gelecek, deyim yerindeyse, Başbakan'ın memleketi hizmete doyacak, dedi.

"RİZE'DE ÖRNEK BELEDİYECİLİĞİ GÖRECEKSİNİZ"

Rize'nin sorunları ile ilgili olarak çok ciddi tespitlerinin olduğuna dikkat çeken Erdoğan, kuracağı ekiple herkesin gözbebeği olan Rize'yi tüm dinamikleriyle örnek belediye olacağının sözünü verdi.

HEDEFİMİZ: 24 SAAT YAŞANABİLİR BİR RİZE

Rize'nin can damarı olarak kentsel dönüşümü ulaşım projeleriyle destekleyecekleri sözlerine ekleyen Erdoğan, halkın nefes alabileceği ve 24 saat hareketlilik ve canlılığın olduğu bir Rize'yi yaşatmak istiyoruz, ifadelerini kullandı.

"ÖĞRENCİLER RİZE'DE DAHA MUTLU OLACAK"

İbrahim Erdoğan, son zamanlarda üniversite olarak büyük atılım içerisinde olan Recep Tayyip Üniversitesi'ndeki akademisyenler ve Rize'nin temel dinamiği olacak öğrencileri de düşünmemiz lazım. Onları şehrimizde yaşamalarının ayrıcalığını hissettirmek istiyorum. Rize'ye gelen öğretim görevlileri ve üniversitemizden mezun olacak öğrencilerin, memleketimize daha fazla hizmet ettirecek projeler üretmenin yollarını arıyoruz, dedi.  

Türkiye'de yeşil ile mavinin en çok yakıştığı şehirlerden biri olan Rize'nin denizine karışmadan, ormanını yok etmeden dev bir proje tasarladıklarını sözlerine ekleyen Erdoğan, şehir merkezinde açık otopark olarak kullanılan alanı daha aktif kullanacaklarını söyledi.

"HEMŞEHRİLERİMİZİN ORTAK DERDİ VAR"

Erdoğan, Rize'de her kimle konuşsak, hangi esnafa ya da vatandaşa gitsek bize "elimizi sıkacak, derdimizi dert edecek, sevinç ve üzüntümüzü paylaşacak, selam verdiğimizde selamımızı alacak bir başkan arıyoruz" diyor ve emin olun ki, biz o eksikliği gidereceğimizin sözünü veriyoruz, dedi.  

ERDOĞAN: KAZANAN RİZE OLACAK

İbrahim Erdoğan, Rize'de AK Parti aday adaylarının tatlı bir rekabet içerisinde olduğunu belirtirken, seçimlerle beraber Rize'nin büyük kazanımlar elde edeceğini ifade etti.

Öte yandan aday adayı Erdoğan, Başbakan Erdoğan tarafından aday gösterilmesi durumunda, kendisini de heyecanlandıran projeleri vatandaşlara anlatacağını ve bunun için sabırsızlandığını belirtti. Erdoğan, aday olarak gösterilmediği takdirde de, tasarladığı projelerini aday olacak AK Partiliye aktaracağının vurgusunu yaptı.