İHH İnsani Yardım Vakfı Nevşehir Gönüllüleri tarafından organize edilen Ürgüp ve Nevşehir de Dünden bugüne Karanlık Günler isimli konferans yoğun ilgi gördü.

Yeni AKİT Gazetesi yazarlarından Abdurrahman Dilipak ın sunumuyla gerçekleşen konferans,Ürgüp te dünya geneli ile ilgili Karanlık günler işlenirken Nevşehir de ise Ülkemizle ilgili Karanlık günlere ve ülkemizle ilgili oynanan oyunlara değinildi.

Pek çok sivil toplum kuruluşunun ve siyasi parti temsilcilerinin katıldığı konferans salonu dolduran dinleyiciler tarafından pür dikkat dinlenildi.

Yaklaşık 3 saat süren Nevşehir Kapadokya kültür ve Sanat merkezindeki Konferans,pek çok gerçeklerin öğrenilmesine ve yapılan ezberlerin bozulmasına sebep oldu.

Nevşehir deki Konferansa Ak Parti Nevşehir Milletvekili Av.Ebubekir Gizligider,Nevşehir Belediye Başkan Yardımcısı Yusuf Kaya,MHP İl Başkan Vekili Eyyüp Öz,MHP Nevşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Varol,Çok STK Temsilcileri ve çok sayıda Gençlerin katılımının dikkat çektiği konferansın Ürgüp ayağında ise;Ürgüp Belediye Başkanı Fahri Yıldız,Göynük Belediye Başkanı Recep Özbek,Ürgüp Müftüsü Muhammed Çınar,AK Parti Ürgüp İlçe Başkanı Ahmet Koçak  ve çok sayıda Ürgüplü vatandaşlar konferansa büyük ilgi gösterdiler.

 Fotoğraf: Mustafa ERDEN