Seçim çalışmalarını Nevşehir'in dört bir yanında sürdüren AK Parti, Acıgöl ilçesine adeta çıkarma yaptı. 

AK Parti Nevşehir İl Başkanı Mustafa Rauf Yanar, 31 Mart Yerel seçim çalışmaları kapsamında Acıgöl ilçesi ile ilçeye bağlı Tatlarin beldesini ziyaret etti.

AK Parti Nevşehir İl Başkanı Mustafa Rauf Yanar, ilk olarak beraberindeki heyetle Acıgöl Belediye Başkanı ve Başkan adayı Ercan Ertaş'a seçimlerde destek ziyaretinde bulundu.

İl Başkanı Mustafa Rauf Yanar: "Acıgöldeyiz..Acıgöl İlçe Teşkilatımız her zaman ki gibi maşallah.. İstişare toplantımız da bir araya geldiğimiz AK yürekli insanlar Seçime ve Gönül Belediyeciliği’ne hazır ..." dedi.

31 Mart yerel seçimlerin önemli bir dönüm noktası olduğunu belirten Yanar, "Adaylarımıza destek ziyaretlerinde bulunuyorum ve her gittiğim heryerde apayrı bir heyecan ve coşku var. İnşallah bu görüntü 31 Mart'ta sandıklara yansıyacak ve Milli irade en güzel cevabı verecektir. Bu güzel kalabalık için Ercan Başkana ve büroya katılan vatandaşlarımıza çok teşekkür ediyorum" dedi.

AK Parti Nevşehir İl Başkanı Mustafa Rauf Yanar'ın Acıgöl'den sonraki durağı Tatlarin beldesi oldu...

İl Başkanı Mustafa Rauf Yanar: "Tatlarindeyiz..Belde Teşkilatımız ve hemşerilerimizle bir araya geldik. Maşallah Tatlarinli hemşerilerimiz 31 Mart’a ve Gönül Belediyeciliği’ne hazır ..." dedi.

31 Mart yerel seçimlerinin önemine vurgu yapan Yanar, seçim ofisinde vatandaşlara yaptığı açıklamasında  “Hamdolsun bugün kadim şehrimizin her tarafında imzamız var, hizmetlerimiz var, yatırımlarımız var. Başlattığımız bu seferberliğin kaldığı yerden devam edebilmesi için 31 Mart seçimleri büyük önem taşıyor” diye konuştu.

AK Parti Tatlarin Belediye Başkan Adayı Olcay Günbey'de açıklamasında; "İl Başkanımız Sayın Mustafa Rauf Yanar ve beraberindeki teşkilat mensuplarımızın Beldemize gerçekleştirdikleri ziyaret bizleri onurlandırdı. Allah’ın izniyle 31Mart ‘ı zaferle taçlandıracağız. Allah Birliğimizi Beraberliğimizi Daim Etsin." dedi.