Nevşehir merkez ilçeye bağlı Kavak Belde Başkanlığı, "ilk defa oy kullanacak Kavaklı gençler" ile iftar yemeğinde buluştu. 

AK Parti Kavak Belde Başkanı Hamit DOĞAN ,Ak Parti hükümetlerinin gençlere yönelik hizmetlerini anlattı. Gençlerden 24 Haziran için destek sözü aldı.

Doğan; “Bizim bağımsızlık mücadelemiz devam ediyor. Vatan aşkıyla çalışıyoruz ve hiç yorulmuyoruz. Tüm genç kardeşlerimizle, tüm inanmışlarla yolumuza 24 Haziran’a kadar durmadan yorulmadan devam edeceğiz. Siz ne kadar yüreğimizi ortaya koyarsak, liderimizin arkasında ne kadar dik durursak o da tüm dünyaya karşı dik durur, mazlumların yanında olur ve sesi gür çıkar” dedi.

AK Parti Kavak Belde Başkanı DOĞAN yaptığı açıklamada : “24 Haziran genel seçiminin öneminden ilk defa oy kullanacak genç kardeşlerimize bahsettik. Bu dönemde birlik beraberliğin ne kadar önemli olduğunu vurguladık ve Dünya lideri Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip ERDOĞAN’ın istediği dinamik,güncel ve olayların farkında olan bir genlik gördük. Bu gençlerde bu iman ve aşk varken ülkemizin ve Liderimiz Recep Tayyip ERDOĞAN’ın sırtı yere gelmez. İnşallah durmadan yorulmadan bu yolda DEVAM.” diyerek sözlerini tamamladı.

Kavak’lı gençler bu tür faaliyetlerin artmasından ve yeni Ak Parti Belde yönetiminden memnun olduklarını dile getirdiler ve "vakit Kavak vakti" diyerek İlk oyum AK Parti'ye ve Reis'e diyerek destek verdiler.