2014 Mart ayında yapılacak olan Yerel Seçimler öncesinde Nevşehir Siyasi arenasında isimleri kamuoyunda sıkça zikredilen isimlerden Zafer İnanır FİB Haber Merkezimizi ziyaret etti.

Zafer İnanır ziyaretinde FİB Haber Merkezimize gündeme dair önemli açıklamalarda bulundu.

Mensubu bulunmuş olduğum NTSO meclis başkan yardımcılığı görevinden dolayı gurur ve onur duyuyorum diyen İnanır, STK ların içinde odalarımızın iş dünyasının partiler üstü kurum ve kuruluşlar olduğunu belirterek bu bağlamda Nevşehir iş dünyamızın teveccühleriyle odamız çerçevesinde üyelerimize hizmet ediyor olmaktan dolayıda bu görevi yürütüyor olmak büyük şeref duyuyorum.

Malumunuz İş dünyasının çatısını oluşturan ve her meslek komitelerini barından Odalarımıza kayıtlı her partiden farklı siyasi görüşlerde çok değerli üyelerimiz var.

Gerek STK lar ve özelliklede İş Dünyasının çatısını oluşturan Odalarımız Siyaset üstü bir konumu var bu haseple Biz Odalarımızda bulunduğumuz görevimiz icabı amacımız partiler üstü şekilde hizmet vermektir

Biz ve arkadaşlarımız olarak Bu konuya özen ve hassasiyet gösteriyoruz.Şunu Altını çizerek belirtiyorum ki Odalarımız görev ve sorumlulukları ile Siyasi pencereler birbirlerinden çok ama çok ayrı şeyler.

Ben şahsım olarak bir taraftan seçildiğim NTSO Meclis Başkanlığı Yardımcılığı görevimi sürdürürken öte taraftan Yıllarca gönül verdiğim ve mensubu bulunduğum AK Parti Siyasi kimliğimin birbirinden ayrı ayrı şeyler olduğunun önemle bilinmesini istiyorum.

Bunun dışında AK Partimizin ilimizde kuruluşundan bugüne verdiğimiz hizmetle de büyük onur ve şeref duyuyorum dedi.

Zafer İnanır daha sonraki söylemlerinde;  AK Parti Kurucu Başkan Yardımcılığı göreviyle aktif olarak başladığı siyasi arenada daha sonra AK Parti Nevşehir İl Başkanlığı görevini 4 yıl süresince sürdürdüm.Sonrasında sırasıyla 2007-2011 Seçimlerinde AK Partiden Nevşehir Milletvekili aday adaylığı ile Nevşehir de herkesin malumu olduğu üzere AK Partimizin birer neferi olarak memleketimize hizmet için elimizi taşın altına her daim koyduk bu bağlamda partimiz bayrağı altında verilen bütün görevleri teveccühler doğrultusunda en iyi şekilde yaptığımı düşünüyorum.AK partimizde Genel Başkanımız ve Başbakanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde Ben değil Biz olgusu vardır bu yönüyle diğer siyasi partilerden en büyük farkımızda budur diyen İnanır elbetteki bu başarıyı Başta Liderimiz Erdoğan olmak üzere partimiz teşkilatlarımız hep bir bütünlük içerisinde sağladık diyerek yeri gelmişken eski yeni partimize emeği geçen bütün teşkilat mensubu arkadaşlarımıza Gece gündüz çalışarak emeğini esirgemeden çalışan Milletvekillerimize, İl Başkanı il yönetimini ilçe başkanı ve ilçe yönetimine Kadın kolları ve gençlik kolları başkan ve yönetimlerine  teker teker teşekkür ediyorum dedi.

İnanır bir konuya da açıklık getirmekte fayda var diyerek sözlerini şöyle sürdürdü; “Seçim öncesi süreçte birtakım mihraklarca bilinçli olarak mensubu bulunduğumuz kuruluşun bir adayı olarak lanse edilmesinden açıkcası rahatsızlığımı da dile getirmekte fayda görüyorum. Biz bu güne kadar özenle hassasiyet gösterdiğimiz bütün çalışmalarımızın temeli ve Bütün mücadelelerde taban destekli olarak çalışmaya özen göstermişizdir. Elbette STK larımızın ve iş dünyasının desteklerini de göz etmek yanlış olur dedi.

Şunu ısrarala belirtiyorum ;"Ben Partimin birer neferi olarak şimdiye kadar memleketimize hizmet için verilen hiçbir görevden kaçmadık... "dedi.

İnanır Yerel Seçimlerde AK Partiden Nevşehir Belediye Başkanlığı için adaymısnız? sorusuna ise şöyle cevap verdi:"Konu hakkında ilerleyen günlerde kamuoyunu aydınlatıcı bir basın toplantısı yapmayı planlıyorum."

Zafer İnanaır son olarak FİB Haber Merkezinin Nevşehirin Sesi olarak yaptığı başarılı çalışmalarından dolayı kutluyor başarılarınızın devamını diliyorum dedi.İnanır bu vesile ile 30 Ağustos Zafer Bayramınında en içten dileklerimle kutluyor tüm Nevşehirli vatandaşlarımıza sevgi saygı ve dualar gönderiyorum dedi...