31 Mart 2019 Yerel Seçimleri öncesinde AK Parti'den Nar kasabasına Belediye Başkanı Aday Adayı olan Genç İş Adamı İsmail Usta, aday adaylığı sürecinde kendisine destek veren herkese teşekkür etti. 

Usta mesajında; "Aday adaylık sürecinde kendisine destek olan herkese teşekkür ederek, “Destek, dua ve beraberliklerini esirgemeyen başta Narlı ve tüm Nevşehirli hemşehrilerim olmak üzere, partimizin mümtaz üyelerine, sivil toplum kuruluşlarına, dernek, vakıf ve Nevşehir’imizin manevi şahsiyet ve kanaat önderlerine sonsuz teşekkürlerimi sunar, yolun sonuna değil yolun başlangıcına geldiğimizi belirtmek istiyorum. Yüce Mevlam birliğimizi, dirliğimizi her daim baki kılsın” dedi.

'Biz, Reisimizin yanındayız' 

Usta: "Yine, AK Partimizin ana kademesi başta olmak üzere, kadın kolları, gençlik kolları ve tüm diğer emektarlarına, gönüldaşlarımıza aday adaylığı sürecinde bana vermiş oldukları desteklerden dolayı teşekkür eder, şükranlarımı sunarım. Hakkınızı helal edin, varsa bende hakkımı helal ettim. Listeye giren tüm adaylarımızı tebrik ediyorum. Rabbim hayırlı hizmetler yapmayı nasip etsin, durmak yok yola devam. Reisimizin yanındayız "dedi. 

AK Parti Nar kasabası Belediye Başkan A. Adayı İsmail Usta yaptığı yazılı açıklamada listede yer alan tüm adayları da tebrik ederek, 31 Mart Yerel Seçimlerde başarı dileğinde bulundu.

31 Mart 2019 Yerel seçimlerinde güzel kasabam Nar Kasabasından Ak Parti Belediye Başkan Aday Adayı olmuştum. Bu süreçte yanımda olan dua eden bizim için çalışma yürüten en ufak bir tavrı ile de olsa bize destek olan herkese sonsuz Şükran’larımı sunar herkesten haklarını helal etmelerini isterim.
Rabbimden hep hayırlı olanı diledim.
Genel Merkezimizin Ve Ak Parti İl Teşkilatımızın kararı ile kasabamızdan Süleyman Özçelik kardeşimiz aday gösterilmiştir kendisini ve listeye giren tüm adaylarımızı tebrik ediyorum.
Rabbim hayırlı hizmetler yapmayı nasip etsin.

Bu toprakların bir evladı, sevdalısı ve Bu kutsal davanın bir hadimi olarak, Dün olduğu gibi bugünde yarında Reisimizin yanında aşkla şevkle çalışacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın. Ve unutulmasın ki; 'Bu ne bir Veda, nede bir Son değil, Bu bir Başlangıç... Allah nasip ederse Önümüzdeki Genel ve Yerel seçimlerde daha güçlü bir şekilde Davamızın yanında, halkımıza hizmet yolunda göreve her daim hazır ve nazır olacağımın bilinmesini istiyorum. Selam, hürmet ve muhabbetlerimle... " 

Millete hizmet yolunda, Durmak yok yola devam.

İsmail USTA

---------------------------------------------------------------------------

Sakın kader deme kaderin üstünde bir kader vardır
Ne yapsalar boş göklerden gelen bir karar vardır
Gün batsa ne olur geceyi onaran bir mimar vardır
Yanmışsam külümden yapılan bir Hisar vardır
Yenilgi yenilgi büyüyen bir zafer vardır
Sırların sırrına ermek için sende anahtar vardır
Göğsünde sürgününü geri çağıran bir damar vardır
Senden umut kesmem kalbinde merhamet adlı bir Çınar vardır....

İsmail Usta, Kimdir?

08.05.1987 Nar kasabası Nevşehir doğumluyum. İlkokul ve ortaokul tahsilimi 1994-2001 yılları arasında Nar ilköğretim okulunda tamamladım. 2006 yılında Nevşehir ticaret meslek lisesi muhasebe ve finansman bölümünden mezun oldum.2013 yılına kadar çeşitli özel sektörlerin muhasebe ve finansman alanlarında çalıştım. 2013 yılından günümüze kadar sürdürmekte olduğum Nevşehir İl Emniyet Müdürlüğü, İl Jandarma Komutanlığı ve Adalet Bakanlığı kurumlarına bağlı olarak Nevşehir merkezde yediemin faaliyeti göstermekteyim. Bunun yanı sıra oto galerisi işletmekteyim. Evliyim 2 çocuk babasıyım.