Nevşehirli hemşehrimiz, İstanbul İl Emniyet Müdürü Dr. Mustafa Çalışkan, Nevşehir Belediyespor futbol takımının son antrenmanında, futbolculara baklava ikram etti.

İstanbul İl Emniyet Müdür Yardımcısı Koray Şensoy ve Kulüp Başkanı Yusuf Kaya beraberinde Nevşehirli gurbetçi hemşehrilerimiz Özyayla Dernek Başkanı Turan Uğurlu, Özlüceli Hasan Gözderesi ve Yuva köylü Hüsnü Öncül, yarın oynanacak olan Büyükçekmece Tepecik - Nevşehir Belediye Spor maçı öncesi karşılaşmanın oynanacağı Tepecik Şenol Güneş Stadında son antrenmanına çıkan Kırmızı-Beyazlı futbol takımını ziyaret ederekhemşehrimiz, İstanbul İl Emniyet Müdürü Dr. Mustafa Çalışkan'ın gönderdiği baklavaları futbolculara ikram ettiler.

Kulüp Başkanı Yusuf Kaya, İstanbul İl Emniyet Müdürü Dr. Mustafa Çalışkan'ın bu jesti karşısında takıma moral olması açısından kendilerine camiam ve şahsım adına teşekkür ediyorum dedi.

Başkan Kaya ayrıca, Özkonaklı değerli hemşehrimiz iş adamı sayın Oğuz Türkkan beylerde, İstanbul'a geldiğimiz andan itibaren takımımız için bir otobüs tahsis ettiler. Gidene kadar da takımımızın himzetinde olacak. Bu haseple de değerli hemşehrimiz iş adamı Oğuz Türkkan'a da sonsuz teşekkür ediyorum. Allah kendilerinden razı olsun" dedi.

Teknik Direktör Cüneyt Tiryaki yönetiminde süren idman daha sonra çift kale maç ile devam etti. Antrenman sonrası Kırmızı-Beyazlı kafilemiz Nevşehirli gurbetçi hemşehrilerimiz tarafından takımımızın kalacağı Kumburgaz'daki otele kadar uğurlandı.

Yarın deplasmanda oynanacak olan Büyükçekmece Tepecik - Nevşehir Belediye Spor maçında stadyum küçük olunca, yoğun uğraşlar sonucu 1000 Nevşehir taraftarının alınacağı belirtildi. Nevşehirli hemşehrilerimizin bu maça büyük ilgi göstermesi bekleniyor... İstanbul Başakşehir Kaymakamı ve NEVBİAD Başkanı Kazım Tekin, İstanbul Emniyet Müdürü Mustafa Çalışkan'ın da bu maçta trübünde yer almaları bekleniyor.

Birde İstanbul'da ki gurbetçilerimize uyarı: Maç Başlamadan 2 Saat Önce Stadyumda Olun Yoksa Dişarda Kalırsınız.

Karşılaşmayı Ordu Bölgesinden C Klasman hakemi Adem Cinek ( Öğretmen) Yönetecek.

Büyükçekmece Tepecik -Nevşehir Belediye Spor

Adem Cinek (Hakem)

 Ünal Doğru (1.Yardımcı Hakem)

 Barış Çiçeksoyu (2. Yardımcı Hakem)

 Sinan Özcan (Dördüncü Hakem)

 Mahmut Koca (Gözlemci)

 Serkan Kural (Temsilci)

 Işık Alacakoç (Temsilci)

TFF 3. Lig - 1. Grup 19. Hafta
Tarih: 27.01.2019 - Pazar
Saat: 13:30
Yer: Şenol Güneş Stadı - Tepecik / Büyükçekmece / İstanbul

Haftanın maçları: 19.Hafta

Yomraspor   -   Karbel Karaköprü Belediye Spor

Büyükçekmece Tepecik Spor A.Ş.  -  Nevşehir Belediye Spor

Şile Yıldızspor -    Ergene Velimeşe Spor

Erzin Belediyespor    -   Tire 1922 Spor

Batman Petrol Spor A.Ş.   -  Silivrispor

Körfez Spor Kulübü    -    Kozan Belediyespor

Hekimoğlu Trabzon     -  Gebzespor

Nazilli Belediyespor     -   Artvin Hopaspor

Öte yandan Kulüp Başkanımız Yusuf Kaya'dan Nevşehirli İstanbul Emniyet Müdürü Çalışkan'a Ziyaret

Nevşehir Belediyespor Kulüp Başkanı Yusuf Kaya, İstanbul ziyaretleri kapsamında Nevşehirli değerli hemşehrimiz, İstanbul İl Emniyet Müdürü Dr. Mustafa Çalışkan'ı makamında ziyaret ederek kendisine ismi yazılı olan 50 numaralı Nevşehir Belediyespor formasını hediye etti. 

Büyükçekmece Tepecik Spor maçı öncesinde İstanbul temaslarını sürdüren Nevşehir Belediyespor Kulüp Başkanı Yusuf Kaya, Nevşehir Belediyespor kulübü ve hedefleri hakkında İstanbul Emniyet Müdürü hemşehrimiz Dr. Mustafa Çalışkan'a bilgiler verdi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Nevşehirli değerli hemşehrimiz İstanbul İl Emniyet Müdürü Dr. Mustafa Çalışkan'da, Kulüp Başkanı Yusuf Kaya'ya  teşekkür ederek, Nevşehir Belediyespor'a 2.Lig yolunda başarı dileğinde bulundu.

Kulüp Başkanı Kaya ziyarete ilişkin yaptığı açıklamasında; "Nevşehirli hemşehrimiz İstanbul İl Emniyet Müdürü Sayın Dr. Mustafa Çalışkan'ı ziyaret ederek hafta sonunda oynayacağımız Büyükçekmece Tepecik Spor A.Ş. maçına davet ettik. Sayın Çalışkan'da bizleri çok sıcak bir şekilde karşılayarak, hafta sonundaki maça gelmek istediğini ve takımımıza elinden gelen desteği vereceğini belirtti. 15 Temmuz kahramanı Nevşehirli gururumuz ve değerli hemşehrimiz İstanbul İl Emniyet Müdürü Sayın Dr. Mustafa Çalışkan'a şahsım ve camiamız adına teşekkürlerimi sunuyorum" dedi.