Ramazan bayramı sonrasında ilimizde yerel seçim hareketliliğinin daha da artması bekleniyor. En çok merak edilen seçim bölgesi ise Nevşehir merkez belediyesine kimlerin başkan adayı olacağı.

işte pırıl pırıl bir aday üstelik Nevşehirli...

Nevşehir de çoğu vatandaşlar Artık Nevşehirli olmasını ısrarla istedikleri ve Yeni bir arayış içerisinde Yeni Başkan beklentileri içerisinde olduklarını sağır sultan bile duydu... Artık Belediye Başkanı Hasan Ünver e sen bu işi yapamıyorsun manasında yorumlanan Nevşehir tarihinin en çok aday adaylarının yaşanacağı bir yerel seçim yaklaşıyor.
 
En çok acaba Nevşehir de Belediye Başkanı kim olabilir? sorusu gündemdeyken elini taşın altına koymaya hazır bekleyen içimizden biri olarak bir çok Nevşehirli, Belediye Başkanı olmak adına bir çok aday adayı sırada bekliyor.

İlimizde Nevşehir Belediye Başkanlığına aday adayı isimler arasında oldukça ilginç isimler yer alıyor.

Bu isimlerden biri de Mehmet Özkan. Nevşehir Belediye Başkanlığı için aday adayı olmak yönünde nabız yoklamaya devam ettiği gözlenen Mehmet Özkan’ın aday adaylığını resmen açıklamasının da bu ziyaretlerinin ardından muhtemelen bayram sonunda olacağı bildiriliyor.

İktidar partisi olması nedeniyle Ak Partiden Nevşehir Belediye Başkan aday adayı olabilecek isimler arasında ismi ifade edilen Nevşehir Spor GK Başkan Yardımcısı Sedat Cantekin ise böyle bir niyetinin bulunmadığını ifade etti.