Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın, İmam Hatip okullarının 100. kuruluş yıl dönümü vesilesiyle ÖNDER tarafından 2014 yılında düzenlenen programda İmam Hatip öğrencileri için yaptığı dua, binlerce öğrenciyi coşturmuştu. İşte o anlar..

Başbakan Erdoğan, Kutlu Doğum Haftası kapsamında, Önder İmam Hatip Liseleri Mezunlar Derneği tarafından düzenlenen etkinlikte İmam Hatiplilere seslendi.
Erdoğan konuşmasının başında gençler için dua etti. Başbakan'ın duası salonda büyük bir coşkuyasebep oldu. Salonu dolduran binlerce İmam Hatipli, Başbakan'ın yaptığı duaya hep bir ağızdan'amin' dedi. 

İşte Başbakan'ın İmam Hatipliler için yaptığı dua:

''Bu gençler her türlü tuzağa rağmen Kuran-ı Kerim'in kendisine öğretilmesini adamış gençler. Bu gençler barışın mücadelesini, kardeşliğin mücadelesini veren gençlerdir. Bu gençler Selam ile konuşan, kardeşliğin mücadelesini veren gençler. Sen bu gençlerin yolu açık et Ya Rabbi! Sen milleti ve ümmeti bu gençlerden mahrum etme. Milleti ve ümmeti bu gençlerle şereflendir Ya Rabbi! Bu gençleri sırat-ı mustakimden ayırma. Bizleri de bu gençlerle yol yürüyenlerden eyle Ya Rabbi! Sen bu gençlere şahit ol  Ya Rabbi! 

Kaynak : Haber7