İyi Parti Nevşehir Milletvekili Adayları ve parti yönetimi düzenlenen iftar yemeğinde basın mensuplarıyla bir araya geldi.

Kapadokya Hill Hotel & Spa da düzenlenen iftar programına, İyi Parti Nevşehir İl Başkanı Serkan Canpolat, Merkez İlçe Başkanı Veli Kopartan , 1. Sıra Milletvekili Adayı Musa Ertaş, 2. Sıra Milletvekili Adayı Fatih Mehmet ŞAHİN, 3. Sıra Milletvekili Adayı Hüseyin Sevindik, İlçe Başkanları, partililer ve basın mensupları katıldı.

Gerçekleştirilen iftar programında İyi Parti'nin Nevşehir Milletvekili adayları tanıtıldı, Nevşehir'in sorun ve sıkıntıları görüşüldü.

Nevşehir İYİ Parti Milletvekili Adayı Musa Ertaş yaptığı konuşmasında, Öncelikle Sizlerle birlikte olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. İnşallah hep birlikte bayrama ulaşacağızRamazan ayının huzur ve güven içerisinde devam etmesini temenni ediyorum." dedi. Ertaş; Hepimiz bu memleketin birer evlatlarıyız. Dertlerimizde aynı hassasiyetlerimizde. Şuan ülkemiz iyi yönetilmiyor. Tarım, Ticaret Turizm'de sorunlar gün geçtikçe artıyor. Hal böyle olunca hükümet ki, ben Erken seçim demiyorum buna ve çareyi baskın seçim kararı ile geçici olarak buldu. Bizlerde ülkesini vatanını milletini seven insanlar olarak sorunların birer çözüm parçası olmak adına yola çıktık. Hepinizden dua ve destekleriniz bekliyorum. Rabbim ülkemiz için hayırlısını versin" dedi.

Daha sonra Diğer Milletvekili adayları da konuşma yaptılar. Yapılan konuşmaların ardından Nevşehir basın mensupları ile açık oturum programı gerçekleştirildi. Karşılıklı soru cevap şeklinde geçen mini söyleşinin ardından proğram sona erdi.