Ak Parti Nevşehir Milletvekilleri Mustafa Açıkgöz, Murat Göktürk, Ebubekir Gizligider ve Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver, Kalkınma Bakanı Lütfi Elvan’ı makamında ziyaret ederek Nevşehir'e davet etti.

Ak Parti Nevşehir Milletvekili Av. Ebubekir GİZLİGİDER yaptığı açıklamasında; "Ak Parti Nevşehir Milletvekilleri olarak Belediye Başkanımız ile birlikte Kalkınma Bakanımız Sn. Lütfi ELVAN’a bir ziyaret gerçekleştirdik ve şehrimize davet ettik.
Ülkemize çağ atlatan Ak Parti’nin ve Hükümetimizin Nevşehir’de devam eden projelerini ve önümüzdeki dönemlerde ilimizde yapılmasını hedeflediğimiz yatırımları değerlendirdiğimiz görüşmede Sayın Bakanımızın Nevşehir’e yapılacak hizmetler konusunda bizlere olan desteği ve ilgisi bizleri ziyadesiyle sevindirdi. Nevşehir’e değer katacak, şehrimize ekonomik ve sosyal anlamda katkı sağlayacak her bir yatırım için ilgili kurumlara ve kabine üyelerimize ziyaretlerimizi sürdürürken, Kalkınma Bakanımız Sn. Lütfi ELVAN’ı Ahiler Kalkınma Ajansı’nın tamamlanan yeni hizmet binasının açılışına ve hemşehrilerimize vereceğimiz müjdeleri açıklamak üzere Nevşehir’e davet ettik. İnşallah Nevşehir Milletvekilleri olarak Sn. Bakanımızın da katılımıyla birlikte şehrimize yeni müjdeler vereceğiz." dedi.

Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver'de ziyarete ilişkin açıklamasında; "Sayın Bakanımız Lütfi ELVAN bey, vekillerimizle yaptığımız ziyarette taleplerimizi geri çevirmedi. Güzel işler olacak. Teşekkür ederiz." dedi.