NEVŞEHİR(MHA) Saadet Partisi Türkiye genelinde olduğu gibi Nevşehir’de de yerel seçimlere hazırlıklarını sürdürüyor.

İlimizde bazı ilçe ve beldelerde seçime iddialı giren Saadet Partisinde seçim hazırlıkları bir yandan devam ederken, bir yandan da Parti genel Başkanının Nevşehir programı planlanıyor.

Saadet Partisi İl Başkanı Ali Doğan Simit, Genel Başkan Mustafa Kamalak’ın Mart ayının son günlerine kalmadan Nevşehir’e geleceğini ancak henüz kesin tarihin belirlenmediğini söyledi.

Parti olarak Nevşehir’de seçime iddialı hazırlık yaptıklarına dikkat çeken İl Başkanı Ali Doğan Simit, il merkezi başta olmak üzere bütün ilçe ve beldelerde belediye başkan adayı çıkaran Saadet Partisinin 30 Mart seçimlerinde Türkiye genelinde olduğu gibi Nevşehir’de de sürprizlere imza atacağına inandıklarını ifade etti.

Saadet Partisi genel başkanı Mustafa Kamalak’ın Nevşehir Programında il, ilçe ve belde belediye başkan adaylarına büyük bir manevi destekte bulunacağını belirten İl Başkanı Ali Doğan Simit, önümüzdeki günlerde Nevşehir Kamuoyuna Genel Başkanının programı hakkında detaylı bilgiler sunacaklarını da sözlerine ekledi.