AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz, 16 Nisan tarihinde yapılacak olan referandum çalışmalarına Acıgöl ilçesine bağlı Karapınar kasabası ile devam etti.

Milletvekili Açıkgöz'ü Karapınar'da Belediye Başkanı Mustafa Tiftik, Acıgöl AK Parti İlçe Başkanı Ramazan Gül, İl Genel Meclis üyeleri, Muhtarlar ve vatandaşlar karşıladı.
AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz,Karapınar Kasabasında halka hitap ederek referandum ile ilgili açıklayıcı bilgiler verdi.

Karapınar kasabasında vatandaşlara ilgileri ve 16 Nisan Referandumu için gösteriği EVET desteğinden dolayı teşekkür eden Açıkgöz, "Milletimizle çıktığımız bu kutlu yolda, Millet egemenliğini Yeni Anayasa ile güvence altına alıyoruz.16 Nisan'dan sonra daha güzel bir Türkiye olacak. Ekonomide, yatırımda ve istihdamda hep birlikte daha güzel bir Türkiye göreceğiz.16 Nisan milletimiz için yeni bir diriliştir. İnşallah 16 Nisan’da EVET ile Türkiye, güçlü geleceğine büyük bir adım atacaktır.Mesele memleket meselesi.Mesele, geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın, gençlerimizin ve torunlarımızın aydınlık yarınları için EVET " dedi.