Nevşehir'in tanınmış iş adamlarından Genç Yıldızlar Yönetim Kurulu Başkanı Hüsamettin Karataş; "Yaklaşık 18 senedir ihracat yapan, başta Gürcistan, Azerbaycan, Ermenistan ve şimdi de Irak'ta başlayan ihracat işimiz icabı dünyanın bir çok ülkesini ziyaretimizde açıkça gürüyoruz ki Türkiye ye karşı çok büyük bir oyun oynandığı için Karataş ailesi olarak Bu sefer yine AK parti diyoruz" dedi.

Nevşehir'in saygın iş adamlarından Hüsamettin Karataş yaptığı açıklamasında; "AK Parti için yine çok nedenimiz var." dedi ve sıraladı:

1- Ömrünü Türkiye'ye adamış, Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ı yanlız bırakmamak İçin...

2-NEVŞEHİR'imize hizmet getireceğine, çok çalışacağına ve şeffaf bir belediye başkanı olacağına inandığımız, Sayın Rasim Arı'yı daha güçlü bir NEVŞEHİR için destekleyeceğiz ... 

3-Eğer bir gün mesele Suriye olursa bilin ki hedef Türkiye'dir... Bu sözü belki bir çoğunuz duymuştur.  Peki, kime ait?.. Rahmetli Necmettin Erbakan bu sözü 1990'lı yıllarda söylemiş. Ne oldu şimdi? Türkiye hedef oldu... ABD ve Batı; Irak'a sözde ''demokrasi'' götürmek için girdi, bir milyondan fazla dul kadın ve 4 milyon yetim çocuk bıraktı gitti. Ama kimin umurunda! Sonuç; üçe bölünen Irak. Suriye'de farklı mı olacaktı? Elbette hayır.

Emperyalizmin geldiği hangi ülkeye demokrasi ve insan hakları gelmiş?. Eğer gelseydi Irak'da daha mutlu, daha zengin insanlar olurdu. Arap Baharı diye sundukları proje döndü kışa.... Ve görünen dur ki; Mesele Suriye gibi gözüksede asıl hedef Türkiye...

İşte bu rejimlerin ve ekonomik gelişimlerin öncüsü olan dış mihraklar Türkiye'ye hem ekonomik gelişmişlik hem de demokrasi vaadiyle özellikle fiili eylemlerine son 20 senedir çaba sarfediyorlar. Efendim 28 şubat idi, e-muhtıra idi, 17-25 aralık idi, 15 temmuz idi çok uğraştılar ama istediklerini bir türlü başaramadılar. Ama bu çabaya hâlâ azimle devam ediyorlar.
Dış mihrakların Türkiye ile alıp veremediği tek şey arzu ettikleri emelleri uğruna kendi ayakları üzerine basan tam bağımsız güçlü bir Türkiye'yi bölgede asla istemiyorlar. Bu amaçla da ülkemizi bir anlamda teslim almak istiyorlar. İşte bu dış mihraklara fırsat vermemek için hayati bir önem arzettiği bu seçimlerde mutlaka sayın Cumhurbaşkanımızın etrafında kilitlenmeliyiz.

Şimdi tüm Nevşehirli hemşehrilerimizin 31 Mart tarihini sadece bir yerel seçimden öte yarının güçlü Türkiye'si adına ne kadar büyük önem arz ettiğini bilerek sandıklara gitmelerini rica ediyorum. Haydi Nevşehir 31 Mart'ta Gelin bu oyunu birlikte bozalım." 

Saygılarımla....

Hüsamettin Karataş
.