AK Parti Nevşehir Milletvekillerinin katılımlarında merkez ilçeye bağlı Kavak beldesinde, “Yeraltı Soğuk Hava Depo yolları, ruhsatlandırma süreci ve Kasabanın genel sorunlarının görüşüldüğü 'İstişare ve Değerlendirme Toplantısı' düzenlendi.

Kavak Belediyesi Düğün salonunda gerçekleştirilen Kavak beldesi istişare ve değerlendirme toplantısına TBMM Başkanlık Divanı Katip Üyesi ve AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz, Nevşehir Milletvekili Yücel Menekşe, AK Parti Nevşehir Merkez İlçe Başkanı Edip Avşar, Kavak Belediye Başkanı Celal Yiğit, İl Özel İdare Genel Sekreteri Savaş Benli, Nevşehir İl Tarım ve Orman Müdürü Okan Yılmaz, Nevşehir Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Mustafa Solmaz, AK Parti Kavak Belde Başkanı Hamit Doğan ve vatandaşlar katıldı.

AK Parti Kavak beldesi istişare ve değerlendirme toplantısının açılışında konuşan AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz, "Kavak Beldemizdeyiz. Hemşerilerimizin dileklerini ve temennilerini dinliyor; çözüm önerilerini istişare ediyoruz. Gelişen ve değişen Kavak için çalışıyoruz" dedi. Her alanda olduğu gibi yerel yönetimler alanında da AK Parti’nin ‘insanı yaşat ki devlet yasasın’ düşüncesini şiar edinmeyi bundan sonra da sürdüreceklerini belirten Açıkgöz, ortaya konulan yatırımlarla Kavaklı ve tüm Nevşehirli hemşehrilerimizin gönüllerini de kazanmayı sürdüreceklerini dile getirerek, gerçekleştirilen toplantının hayırlara vesile olması temennisinde bulundu.

AK Parti Nevşehir Milletvekili Yücel Menekşe'de; "Kavak Beldemizde “Yeraltı Soğuk Hava Depo yolları, ruhsatlandırma süreci ve Kasabamızın diğer sorunlarını istişare etmek üzere Mv Mustafa Açıkgöz, Ak Parti Merkez İlçe Bşk Edip Avşar, Koor. Ergün Elmacı, İl Özel İdaresi GN Sek Savaş Benli, Tarım ve Hayvancılık İl Md Okan Yılmaz, Çevre ve Şehircilik İl Md V. Mustafa Solmaz ve Kavak kasabamız halkı ile bir araya geldik. Herşey Nevşehir herşey Kavak için.."dedi.