31 Mart yerel seçimlerine bir ay kala MHP Nevşehir belediye başkan adayı Prof. Dr. Filiz Kılıç ve beraberindeki partililer Çavuşoğlu Galericiler Sitesi ve çarşı esnaflarını ziyaret etti.

31 Mart'ta yapılacak olan Yerel Seçimler öncesinde çalışmalarına yoğun mesai anlayışı ile devam eden Kılıç, bugünde esnafları ziyaret ederek destek istedi.

Nevşehir'de ayak basılmadık yer, sıkılmadık el bırakmama adına ziyaretlerine devam eden Kılıç, "Seçilirsek şeffaf, hizmet odaklı bir anlayışla çalışacağız. Her zaman vatandaşlarımızla bir arada olacağız. Şehrimizi geliştirmek, güzelleştirmek adına gece gündüz çalışacağız ve “Nevşehir Kalesi'nin burçlarına 3 hilalli sancağı dikeceğiz” dedi.

Nevşehirli Esnaflar ve vatandaşlar ile bire bir ilgilenen Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Nevşehir Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. Filiz Kılıç, “Sizlerin göstermiş olduğu ilgi çalışma iştahımızı daha da artırıyor. Yaşamış olduğunuz sorunları bizzat bilen biri olarak çözüm konusunda gece gündüz demeden çalışarak Nevşehir'i hep birlikte düzlüğe çıkaracağız” şeklinde konuştu.

Ziyaretlerinde esnaflarla sohbet eden Kılıç, oldukça manidar bir şekilde Başkan yazısını göstererek kendinden emin gayet neşeli tavırlarıyla da dikkat çekti.