NEVŞEHİR/FİBHABER- Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun 03 Mayıs Pazar günü Nevşehir'e geleceği belirtildi. Ayrıca Kılıçdaroğlu bu defa ilk kez Nevşehir kent merkezinde miting yapacağıda belirtildi.

Konuya ilişkin olarak www.fibhaber.com'a açıklamada bulunan Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanı Kamil Gülmez,  7 Haziran Genel seçim sürecinde bu defa Nevşehir'de 30 Yıllık Özlemin sona ereceğini belirterek Nevşehir genelinde partimize gösterilen büyük teveccüh ve ilgi karşısında gerek parti teşkilatımız gerekse Milletvekili Adaylarımız olarak tek yürek büyük heyecan ve çalışmalalarımızla meydanlardayız dedi.

Kılıçdaroğlu 3 Mayıs Pazar Günü Nevşehir’e Geliyor


Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu 3 Mayıs Pazar günü Nevşehir’e geliyor.
7 Haziran 2015 tarihinde yapılacak olan 25. Dönem Milletvekilliği genel seçimler öncesinde siyasi parti liderleri Nevşehir’e gelecek. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu Nevşehir’de ilk miting yapmaya gelecek olan Genel Başkan olacak.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu 3 Mayıs Pazar günü saat 16.00’da Nevşehir’de düzenleyeceği mitingde partisi ve milletvekili adayları Bülent Tekiner, Cuma Yorgancı ve Mehmet Değirmenci için destek isteyecek.

Cumhuriyet Halk Partisi Nevşehir  İl Başkanı Kamil Gülmez, Kılıçdaroğlu’nun Nevşehirimize miting programında yer vermesinin, kente verdiği önemin bir göstergesi olduğunu ifade etti. Bu mitingin geçmiş mitinglere göre daha farklı olacağını ifade eden Gülmez, “Mitingimize katılımın yoğun olacağını düşünüyoruz. Parti seçim programımız açıklandıktan sonra CHP’ye olan ilginin her geçen gün arttığını görüyoruz. Bunun da mitinglerimize yansıyacağını hep birlikte göreceğiz. Mitingimizde başka şehirlerden ya da bölgelerden kesinlikle taşıma yapmayacağız.  Mitingimiz için teşkilatımızın bütün kolları, kent genelinde gerekli çalışmalarını yapmaya başlandı. İlçelerimizde, beldelerimizde ve köylerimizde mitinge katılım için teşkilat üyeleri çalışmalarını hızlandırdı. CHP olarak bu seçimlerde iktidara geleceğimize inanıyoruz. İktidar yürüyüşümüze Nevşehiri tüm vatandaşlarımızı bekliyoruz” dedi.
Başkan Gülmez, ayrıca Kılıçdaroğlu’nu Nevşehir'de en iyi şekilde ağırlamak için gereken bütün hassasiyetlerini göstereceklerini ifade etti.