NEVŞEHİR(MHA) Ak Parti, iktidar partisi olması hasebiyle aday adaylarının adeta hücumuna uğradı.

İl, İlçe ve belde belediye başkan adaylarının büyük teveccüh gösterdiği Ak Parti’de Merkez ilçe başkanı Salih Açıkgöz, tüm aday adaylarına başvuruları esnasında önemli açıklamalarda da bulundu.

Nevşehir merkeze bağlı Nar, Sulusaray, Göre, Çat, Kavak, Uçhisar, Göreme beldelerinden belediye başkan aday adaylığına başvuru da bulunan ve yanlarında çoğu zaman 15-20 kişilik ekiplerle müracaata gelen aday adaylarına seslenen Ak Parti Merkez ilçe başkanı Salih Açıkgöz, “Biz Kimseye Söz Vermedik” dedi.

Tüm aday adaylarının kendileri için eşit uzaklıkta ve yakınlıkta olduğunun altını çizen Ak Parti Nevşehir Merkez ilçe Başkanı Salih Açıkgöz, tüm adaylarının beldelerinde zaman zaman gündeme gelen birilerine söz verilmiş, birileri öncelikli imiş sözlerine asla itibar etmemelerini istedi.

Başvuru da bulunan tüm adaylarına bu açıklamalarda bulunan Ak Parti Merkez ilçe başkanı Salih Açıkgöz, temayül yoklamalarının yanında anket çalışmalarının başlayacağını, özellikle anket çalışmalarında birbirine yakın oranda oy alan aday adayları arasında gerekirse yeniden bir anket yapılacağını, titizlikle bu çalışmaların yürütüleceğini de sözlerine ekledi.

Anket çalışması için bu işin profesyoneli bir firma ile anlaşma yapacaklarını da kaydeden Ak Parti Merkez ilçe başkanı Açıkgöz, temayül ve anket çalışmalarının sonucuna göre en doğru adayın belirlenmesi için gayret sarf edeceklerini de söyledi.