Kırşehir Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci ve ekibinin halkın sesini duyabilmek ve halkın isteklerin öğrenebilmek amacıyla yaptıkları ev toplantıları devam ediyor.

 

Kırşehir Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci ve ekibinin halkın sesini duyabilmek ve halkın isteklerin öğrenebilmek amacıyla yaptıkları ev toplantıları devam ediyor.

Siyasetle uğraşan insanların topluma hizmet etmesinin önemi vurgulayan Başkan Bahçeci,” Yerel Yönetimlerin halk ile irtibatı çok önemli. Bu yüzden biz bu toplantıları çok önemsiyoruz. İstediğiniz kadar akıllı olun, istediğiniz kadar işi bilin ama ortak akılla hareket etmedikçe başarılı olamazsınız. Biz bu yapılan toplantılarla sayesinde ortak akıl ile hareket ediyor ve siz ne istiyorsanız onu yapmaya çalışıyoruz. Eğer bunu yapamazsak gemimizi doğru rotaya götüremeyiz. Bizim en büyük amacımız devraldığımız Kırşehir ile bıraktığımız Kırşehir arasında fark oluşturabilmek. Göreve geldiğimizden beri hep bu bilinçle çalıştık ve Kırşehir için hep en iyisini, en güzelini yapmaya çalıştık” dedi.

Yapılan projelere değinen ve bunlar hakkında da bilgi veren Başkan Bahçeci, bütün bu projeler bittiğinde Kırşehir’in Türkiye’nin en yaşanabilir şehirlerinden biri olacağını belirtti.

Yapacak çok işin olduğunu da belirten Başkan Bahçeci,” Bitirdiğimiz projeleri hiçbir zaman yeterli görmedik. Kırşehir’e hizmet etmek için genç bir ekip ile gece gündüz çalıştık. Daha gerçekleştirmek istediğimiz projelerimiz var. Bu projeleri gerçekleştirmek ne kadar önemliyse, bittiğinde bu projeleri hayata geçirebilmek ve sahiplenmek de çok önemli. Biz projelerimizi yaparken bütün bu unsurlara dikkat ediyoruz. Kırşehir’in yaşanabilir, değişen, gelişen ve modern bir şehir olması yolunda adımlar atarak çalışmalarımıza bu yönde devam ediyoruz” diye konuştu.

Vatandaşların isteklerinin de değerlendirildiği toplantıda Başkan Bahçeci; halkın  istek ve önerilerini dikkate alarak daha iyi bir hizmet sunmayı amaçladıklarını belirtti.