Kozaklı kapalı spor salonunda düzenlenen Ozan Manas konserinde ülkücüler doyasıya eğlendi.

Kozaklı Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Başkanı Zekeriya Çavuşoğlu ve Yönetiminin ev sahipliğinde düzenlenen “Ülkü’de Birlik Ülkede Birlik” konserine, Kozaklı Belediye Başkanı Celalettin Güven, 25. dönem MHP Nevşehir Milletvekili Mehmet Varol, Ülkü Ocakları Nevşehir  İl Başkanı Cihat Burak Korkmaz,MHP Nevşehir İl Başkanı İlhan Kaya,  AK Parti Kozaklı İlçe Başkanı Arif Kabukçuoğlu, MHP İl Genel Meclis Üyesi Haydar Çiftçi, 
Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversite teşkilati ve çok sayıda genç ülkücü katıldı. 

Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan konser öncesi konuşan Kozaklı Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Başkanı Zekeriya Çavuşoğlu, programa katılan herkese teşekkür etti.

Kozaklı Belediye Başkanı Celalettin Güven ise ülkenin içinden geçtiği zorlu sürece vurgu yaparak, herkese birlik ve beraberlik çağrısında bulundu. Konuşmaların ardından sahneye çıkan Ozan Manas türküleriyle dinleyenlere unutulmaz bir gece yaşattı.


Kozaklı Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Başkanı Zekeriya Çavuşoğlu Ülkücü Hareketin tanınan ve sevilen isimlerinden Ozan Manas'ın katılımında düzenlenen konserin Birlik ve beraberlige vesile olması temennisinde bulundu.

25. dönem MHP Nevşehir Milletvekili Mehmet Varol'da,"
 Kozaklı Ülkü Ocağımızın tertiplemiş olduğu proğrama katıldık. Emeği geçen Genç Bozkurt'lara teşekkür ediyorum" dedi.