Nevşehirli ünlü şarkıcı Kürşad, 31 Mart 2019 Pazar günü gerçekleştirilecek yerel yönetimler seçiminde AK Parti’nin Nevşehir  Belediye Başkan aday tanıtım toplantısına katıldı.

Toplantı öncesinde Nevşehirli ünlü şarkıcı Kürşad, Nevşehir Belediye Başkan adayı Rasim Arı’ya sürpriz yaparak kendisi için yazıp bestelediği seçim şarkısını seslendirdi. Şarkı , salonda bulunan vatandaşlardan büyük ilgi gördü.

Kapadokya Kültür ve Sanat Merkezi’nde çok sayıda vatandaşın katıldığı AK Parti Belediye Başkan adaylarının tanıtımının açılışında konuşan AK Parti Nevşehir İl Başkanı Mustafa Rauf Yanar, bu seçim sürecinde bir değişimin yaşandığını belirterek bu sürecin birleştirerek ve bütünleşerek gerçekleştirildiğini belirtti. Yanar, bu seçimlerde AK Parti’nin büyük bir başarı ortaya koyacağına inandığını ifade etti.

Nevşehir Belediye Başkanı Atilla Seçen ’de, AK Parti’de aday gösterilen tüm adaylara başarı dileyerek başladığı konuşmasında, adayların Nevşehir’i  en iyi yerlere taşıyacaklarını ve yöneteceğine yürekten inandığını ifade etti.

Nevşehir’in bu seçimde kendine yakışanı ortaya koyacağına yürekten inandığına vurgu yapan Seçen daha sonra şöyle konuştu:  “ 31 Mart seçimlerinde Nevşehir’in kendine, asaletine yakışanı yapacağına inanıyorum. Nevşehir’de el ele,gönül  gönüle vererek her zamankinden daha çok çalışarak, inşallah bir kez daha AK Parti’nin zafer sancağını şehrimizin tepesinde dalgalandıracağına inanıyorum. 31 Mart seçimleri ülkemizin 2023 yolculuğunda  en önemli kavşak noktalarından biri olacaktır. Bizim görevimiz, millete hizmet yolculuğunda selametle yürümek, daima doğru olmak ve dürüst olmaktır. ‘Önce Millet, Önce Memleket ‘prensibiyle Nevşehir adaylarımızla birlikte gece gündüz demeden çalışıyoruz. Şehrimizde bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da seçimlerde canla başla çalışarak hem şehir merkezimizde, hem de ilçe ve beldelerde belediye başkanlıklarını inşallah büyük bir oy oranıyla kazanacağız. “

Gönül belediyeciliğini kendilerine ana ilke olarak belirlediklerini kaydeden Başkan Seçen, “ Nevşehir Belediye Başkanlığı görevime seçildiğim ilk günden bugüne kadar gönül belediyeciliğini kavramını benimseyerek çalışmalarımıza başladık. Yine bu şuurla çalışmalarımıza hız kesmeden devam etti. Gece gündüz demeden birlik ve beraberlik içerisinde çalıştık bundan sonra da bu kapsamlı olarak çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Bu yolda tek gayemiz vardı: Aziz Milletimize hizmet etmek. Biz Milletimizin aklını çelmenin değil, gönlüne girmenin peşinde olduk. Her şeyden  önce Milletimizin kalplerini fethedebilmenin mücadelesini yürüttük. Belediye Başkan adaylarımızın ve Nevşehir İl Teşkilatımızın gayretiyle büyük bir oy oranıyla zafer kazanacağımızın sözünü buradan veriyoruz. Her zaman  olduğu gibi ifade etmek isterim ki yüce Rabbim bizlere birlik ve beraberlik içerisinde hayırlı hizmetler yapması ve hayır duası almayı nasip eylesin. 31 Mart’da yapılacak seçimde tüm belediye başkan adaylarımıza başarılar diliyorum. “ dedi.

AK Parti Nevşehir Belediye Başkan Adayı Rasim Arı’da coşkulu vatandaş topluluğuna hitaben yaptığı konuşmada  Allah rızasını kazanmak için halka hizmeti hedefleyen bir çalışma ilkesi içerisinde olacaklarını belirtti. Birlik ve beraberliği sürekli olarak zinde tutacaklarını ifade eden Arı, halkın gönüllerine girmeyi başararak kutlu zafer sancağını bu köklü davanın lideri  Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a teslim etmek için Nevşehir’de bir tarih yazacaklarını belirtti.

TBMM Milli Savunma Komisyonu üyesi ve AK Parti Nevşehir Milletvekili Yücel Menekşe’ de16-17 yıllık AK Parti hükümetleri döneminde Nevşehir’in her alanda müthiş bir büyüme yakaladığını belirtti.  Nevşehirli vatandaşlarında hiçbir zaman büyük dava insanı Recep Tayyip Erdoğan’ı hiçbir zaman yalnız bırakmadığına işaret eden Menekşe, bugüne kadar Nevşehir’de hizmet eden tüm belediye başkanlarına teşekkür etti ve bundan sonra seçilecek belediye başkanlarına da başarılar dileğinde bulundu.

TBMM Başkanlık Divanı Katip Üyesi ve AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz’ de  tüm AK Parti teşkilatlarıyla ortak bir akıl ve istişareyi ön planda tutarak belirlenen belediye başkan adaylarına başarı dileklerini iletti. Açıkgöz, 31 Mart mahalli idareler seçimlerinin sadece bir belediye başkanlığı seçimi olmadığına dikkat çekti . Açıkgöz, bu seçimlerin Türkiye’nin bekası açısından da oldukça büyük bir önem taşıdığını dile getirerek, dünya lideri ve ümmetin umudu Recep Tayyip Erdoğan’ın dünyadaki tüm mazlumların sesi olabilmesi adına da büyük bir önem taşıdığına vurgu yaptı. 

AK Parti Genel Merkez Teşkilat Başkan Yardımcısı ve AK Parti Elazığ Milletvekili Metin Bulut’ da Anadolu’nun tüm güzelliklerini ve ihtişamını yüreğinde taşıyan bir şehir olan Nevşehir’de belediye başkan aday tanıtımına gösterilen ilgiden duyduğu mutluluğu ifade etti. Bulut, son yüzyılın en büyük kalkınma, adalet, iyilik ve umut hareketi olan AK Parti’nin ,31 Mart seçimlerinde de  tüm ülke genelinde büyük bir zafer daha kazanacağına inandığını belirterek. Nevşehir’de bu başarının ortaya konulacağını ifade etti.

Daha sonra AK Parti Teşkilat Başkan Yardımcısı Bulut, 31 Mart 2019 Pazar günü gerçekleştirilecek seçimlerde aday olan AK Partili Belediye Başkanı adaylarını kürsüye davet ederek tanıttı.

Tanıtım toplantısı, Nevşehir  Belediye Başkanı Atilla Seçen başta olmak üzere  diğer AK Partili belediye başkanları, AK Partili Belediye Başkan adaylarının da bulunduğu hatıra fotoğrafının çektirilmesi ile sona erdi.