Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanı İsmail Kahraman bir günlük ziyaret ve incelemelerde bulunmak üzere Nevşehir’e geliyor. Kahraman'ın akşam yemeği programında yer değişikliği yapıldı. 
21 Temmuz 2017 Cuma günü akşam saatlerinde Nevşehir’e gelmesi beklenen TBMM Başkanı İsmail Kahraman, Nevşehir Valiliği ve Nevşehir Belediyesini ziyaret edecek. Daha sonra Kurucusu olduğu Birlik Vakfı Nevşehir Şube Başkanlığını da ziyaret edecek olan Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanı İsmail Kahraman, burada Birlik Vakfı Nevşehir Şube Başkanı Gürbüz Dinç ve Yönetim Kurulu üyeleriyle istişarelerde bulunacak.
Nevşehir ziyaretinin büyük bir bölümünü Birlik Vakfı’na ayırması beklenen TBMM Başkanı Kahraman, Birlik Vakfı Nevşehir Şube Başkanlığınca yaptırılan yurt inşaatında da incelemelerde bulunacak.
Ziyaretlerinin ardından Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Kültür ve Kongre Merkezinde Nevşehir’deki STK başkanları, daire müdürleri ve protokol mensuplarıyla bir araya gelecek olan Kahraman yemeğin ardından Nevşehir’den ayrılacak.
Birlik Vakfı Nevşehir Şube Başkanı Gürbüz Dinç, Vakfın kurucularından TBMM Başkanı İsmail Kahraman’ı Nevşehir’de ağırlamaktan büyük bir mutluluk duyacaklarını dile getirdi.