AK Parti Nevşehir Milletvekili Yücel Menekşe: "Hacıbektaş ilçemizdeyiz. İlçe Başkanımız, Belediye Başkan adayımız, Teşkilatımız ve Hacıbektaş’ımızın fedakar ve cefakar insanları olan esnaflarımızla bir aradayız. Esnaflarımız Yaparsa Ak Parti Yapar diyor ve 31 Mart’ta yapılacak seçimler için Şenay Başkanımıza tam destek veriyor. 1 Nisan sabahı kazanan Hacıbektaş olacak" dedi.

AK Parti Nevşehir Milletvekili Yücel Menekşe: "Genel Merkez İç Anadolu bölge koordinatörümüz Ekrem Görçeker ve beraberindeki heyetle birlikte Hacıbektaş’ımızı Ak Belediyeciliğe kavuşturmak için çalışmalarımıza Durmadan Yorulmadan devam ediyoruz.‬" dedi.

Menekşe: 31 Mart'ta kazanan Hacıbektaş Olacak!

“Hacıbektaş ilçemiz, bizim için herhangi bir ilçe değildir” diyen AK Parti Nevşehir Milletvekili ve TBMM Milli Savunma Komisyonu Üyesi Yücel Menekşe: "İnşallah 31 Mart'ta kazanan hizmet siyaseti ile Hacıbektaş olacaktır." dedi.

Biz nasıl her taşıyla, toprağıyla her insanıyla bu şehre aşıksak Şenay Gök kardeşimiz de tam bir Hacıbektaş aşığıdır. Hükümet olarak tam destek vererek yanında olduğumuz ve yarında olacağımız Şenay Gök Başkanımız, Tüm birikimini inşallah Hacıbektaş'da sizlere hizmetkar olarak devam ettirecek." dedi.