AK Parti Nevşehir Milletvekili adayı Yücel Menekşe, Nevşehir Sınırlı Sorumlu 55 nolu Kapadokya Öğrenci Servisi Kooperatifini ziyaret ederek, servis sürücüleriyle bir araya geldi.

Menekşe, servis sürücüleriyle buluşmasında gündeme ilişkin soruları cevaplayarak; 24 Haziran Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili seçimlerinin önemini anlattı. 

AK Parti Nevşehir Milletvekili adayı Yücel Menekşe, 24 Haziran seçimlerini anlatarak destek istedi.  AK Parti 27.Dönem Nevşehir Milletvekili adayı Yücel Menekşe, Türkiye’nin ilerlemesini kalkınmasını istemeyen, dünyada haklının ve mazlumun sesi olmasını istemeyen içte ve dıştaki şer güçlerin Türkiye’nin AK Parti ile olan kutlu yürüyüşünün önünü kesmek için çok uğraştıklarını, 367 krizi, kapatma davası, gezi olayları, MİT krizi, Mit tırlarının durdurulması, 17-25 Aralık yargı darbesi girişimi ve 15 temmuzda da tarihimizin en karanlık hain darbe girişimi ile karşı karşıya kaldıklarını, tüm engelleri milletimizin desteği ile aşmayı başardıklarını söyledi.

Menekşe şöyle devam etti; “Her seçim döneminde partimize olan teveccüh artıyor. Milletimizle gönül bağımız her geçen gün daha da güçleniyor. Bizim tek derdimiz, milletimize en iyi hizmeti sunmaktır. Milletimizin, partimize olan ilgisi ve güveni sorumluluğumuzu arttırmaktadır. Hamdolsun bizler, bu sorumluluğun farkındayız ve bu inançla hareket ediyoruz. 24 Haziran’da da önemli bir seçim gerçekleştireceğiz. Çok çalışacağız. İnşallah, hemşehrilerimizin desteğiyle Nevşehir'de 3-0'lık sonuç ve en iyi oy oranıyla Ankara’ya güçlü bir destek sunacağız." diye konuştu.