Milliyetçi Hareket Partisi Milletvekili Aday adayı Avukat Fazlı Koç yaptığı basın açıklamasında Bizler kapalı kapılar arkasında olmayacağız dedi.
Nevşehir’i birleştirici ve bütünleyici bir şekilde kapsayacağız. Nevşehir’in sorunlarını ve çözüm önerilerimizi halkımıza sunup onlardan gelen eleştirileri mutlaka göz önüne alacağız.

Hep birlikte Nevşehir in ve ülkemizin kalkınması için var gücümüzle mücadele edeceğiz. Kimseyi kırmayacağız dökmeyeceğiz.  Varlığımızla birliğimizle tüm Nevşehir e destek olacağız. Nevşehir’in bizlere tanıyacağız güçle her alanda her platform da olacağız. Bizler halkın için deniz. Halkla birlikteyiz sorunları yaşayan insanlarız. Bu nedenle sorunları bilen ve çözen vekil olacağız.

Meclise gitmek nasip olur ise sadece parmak kaldırıp indirmeyeceğiz. Çözümlerimiz hem Nevşehir hem milletimize örnek teşkil edecektir. Nevşehir de olan sorunun aynısı İstanbul’da da var. Diyarbakır’da da bu sorunlar ülke sorunu. Esnaf, Köylü, tacir her yerde var. Bunların derdi; daha iyi yaşam şartı. Bunu da milliyetçi iktidarımızla çözeceğiz. İktidarımız ile insanlarımız yarın ne olacak diye düşünmeyecek. Geleceği aydınlık olacak’’ dedi.


Kapadokya İnternet Medyacılar, Yazarlar ve Gazeteciler Cemiyeti Haberini üye olmayan sitelerin kullanması yasaktır.