Milliyetçi Hareket Parti’nden Milletvekili Aday adayı olması beklenilen Av. Fazlı Koç aday adaylığı öncesinde ziyaretlerine devam ediyor.
 
7 Haziran 2015 Genel seçimlerinde MHP’den Milletvekili Aday Adaylığını açıklaması beklenilen Fazlı Koç seçim ziyaretlerine aralıksız devam ediyor. Koç bu kapsamda ilk olarak Gülşehir ilçesinde partililer ile bir araya gelerek seçim projelerini paylaşmıştı. Av. Fazlı Koç dün akşam ise Ürgüp ilçesi ve Ürgüp ilçesine bağlı köy ziyaretlerinde bulunarak vatandaşlarla bir araya gelerek görüş alışverişinde bulunmaya devam ediyor. Koç burada vatandaşlara, niçin aday adayı olduğunu ve parlamentoya girdiği takdirde Nevşehir’e ne gibi çalışmalar yapılacağı konusunda çeşitli bilgiler aktardı. Vatandaşların MHP Aday Adayı Koç’a göstermiş olduğu ilgi dikkatlerden kaçmazken bu durum karşısında Koç ziyaretlerden mutlu bir şekilde ayrılmış oldu.  
 
Köylülerin dertlerini dinleyen Koç’a, elektrik borcu olan çiftçiler dert yandı. Koç, milletvekili olması halinde çiftçilerin sorunları için mücadele edeceklerini belirterek, çiftçilere, “TEDAŞ Mağdurları Derneği” kurmaları ve dernek çatısı altında sorunlarını dile getirmeleri önerisinde bulundu.

Sayın MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli nin selam sevgi ve saygılarını vatandaşlara iletti.