Milliyetçi Hareket Partisi Milletvekili Adayları ve partililer Kozaklı ilçesinde esnaf ziyaretlerinde bulundular.

MHP Nevşehir İl Başkanlığı 1 Kasım 2015 tarihinde yapılacak olan 26. Dönem Milletvekilliği genel seçimleri kapsamında çalışmalarına Dün Hacıbektaş ilçesinden sonra bugün de 
Kozaklı ilçesinde devam etti.

Heyetin ilk durağı Kozaklı İlçesinin MHP'li Belediye Başkanı Celalettin Güven oldu. Başkan Güven'i makamında ziyaret eden MHP Milletvekili Adayları daha sonra birlikte esnaf ziyaretlerinde bulundular.

MHP Nevşehir İl Başkanı Göksel Taşçı, Milletvekili Adayları Mehmet Varol, Sait Yüksel, Hüseyin Ödemiş ve partililer Kozaklı ilçesinde esnafları ziyaret ederek burada esnafların sıkıntılarını dinlediler.

MHP heyeti 1 Kasım tarihinde yapılacak olan seçimlerde MHP’ye destek isterken 1 Kasım seçimlerinde MHP iktidarının 
Nevşehir’den yükseleceğine inandıklarını söylediler.

Esnaflarla sohbet eden MHP Milletvekili Mehmet Varol :
 " On üç yıl birikmiş haksızlıklarla kim helalleşecek. Hesaplaşmadan helalleşme olmaz." dedi.

1 Kasım seçim gezileri kapsamında MHP il yönetimi ve milletvekilli adayları Kozaklı ilçesinde vatandaş ve esnaf ziyareti gerçekleştirdi. İlçe de esnafın vatandaşların iktidar partisine karşı gösterdiği tepkileri dile getiren Milletvekili Mehmet Varol: "bugün Nevşehir’in kilometre olarak en uzak, ama hakikaten çok güzide insanların yaşadığı Kozaklı ilçemizi ziyaret ediyoruz. Esnaflarımızla konuşuyoruz. Esnaflarımız hakikaten bir dokunup bin laf söyleyecek kadar dertliler. İktidar partisinin vekilleri ‘ ilk günkü aşk’ ile diye oy istiyorlarmış. Tabii ki esnaflarımızda soruyor; peki on üç yıllık birikmiş yalanlar, on üç yıl birikmiş haksızlıklarla helalleşecek. Hesaplaşmadan helalleşme olmaz. Dinimizde de bu var. Onun için 1 Kasım da sandıkta Kozaklılı hemşerilerimiz ve sonra Nevşehirli hemşerilerimiz önce hesaplaşıp sonra halleşecekler "şeklinde konuştu.

MHP Heyeti Kozaklı ilçe ziyareti sonrası Kalecik , Karasenir, Kanlıca köylerinide ziyaret ederek vatandaşlarla buluştular.

İşte O görüntüler www.fibhaber.com Foto galerimizde...