MHP Kadın Kolları Başkanı Yıldız Gürbüz, FİB Haber Merkezimizi ziyaret ederek Gazetemiz Genel Koordünatörü Fikret Çapacı ve İbrahim Uysal’a yeni yerinin hayırlı olmasını diliyerek Nevşehir'in En çok takip edilen haber organı olarak tüm çalışanalarını tebrik etti.

Gürbüz, ‘’ MHP Kadın Kolları olarak yeni göreve başlamamdan sonra çeşitli ziyaretlerde bulunduk.Bundan sonrada Tabi ki ziyaretlerimiz devam edecektir. Son olarak dün akşam MHP Kadın Kolları Başkanlığı olarak AK Parti Milletvekili Murat Göktürk’ü Nevşehir halkından ve Türkiye’den özür dilemeye davet ettik. Sayın Göktürk’ün yapmış olduğu açıklama biz kadınları son derece üzdü. Bizler yine tekrarlıyoruz AK Parti Milletvekili Murat Göktürk’ü Nevşehir halkından özür dilemeye davet ediyoruz’’ şeklinde konuştu.



MHP Kadın Kolları Başkanı Yıldız Gürbüz,AK Parti desteğini arkasına alan, bu destek gücü ile Söke’deki eğitim kurumlarında büyük bir kıyım yapan ve kendi kadrolarını kurarak, kendi sendika üyelerinden olmayan eğitim görevlilerine direk olarak ve psikolojik baskı uygulayarak yıldırma, sindirme politikasını sürdüren Eğitim Bir Sendikası öğretmenler arasında ve hatta veliler arasında da büyük bir huzursuzluğun doğmasına sebep olduğunu belirtti.

Partilerine Milletvekili aday adayı başvurularının da başladığını belirten Başkan Gürbüz, yaklaşan 7 Haziran Genel Seçimlerine MHP Nevşehir Teşkilatı olarak hazır olduklarını söyledi.

FİB Haber Genel Koordünatörleri Çapacı ve Uysal da ziyaretlerinden dolayı MHP Kadın Kolları Başkanı Yıldız Gürbüz’e teşekkür ederek başarılar diledi.

Ziyarette Kadın Kolları Yönetim Kurulu Üyesi Meral Taş'da hazır bulundu...