MHP Nevşehir milletvekili adayları Mehmet Varol ve Fazlı Koç, 24 Haziran'da yapılacak 27'nci dönem milletvekili seçimleri öncesinde Acıgöl ilçesini ziyaret etti.

MHP Acıgöl İlçe Başkanı ve parti yöneticileri tarafından karşılanan Milliyetçi Hareket Partisi Nevşehir milletvekili adayları Acıgöl esnafını gezdi.

MHP Milletvekili Adayı Varol Harıl Harıl Çalışıyor...

Acıgöl'de Esnaflara, hayırlı işler dileyen Milliyetçi Hareket Partisi Nevşehir 1. Sıra Milletvekili Adayı Mehmet Varol, esnaflarla sohbet ederek sorunları dinledi. Varol, seçimlerin önemine değinerek , 24 Haziran seçimlerinde Acıgöllü esnaflardan destek istedi.

Vatandaşlarla da sohbet eden Mehmet Varol,Nevşehir genelinde seçmenin tavrının net olduğunu belirterek, ‘’Bugün Acıgöl ilçemizde esnaflarımızı ziyaret ederek, vatandaşlarımızla sohbet ettik. Gördük ki Acıgöl de vatandaşlarımızın kararı ve tavrı nettir. İnanıyorum ki 24 Haziran akşamı sandıklardan da Nevşehir'de Cumhur ittifakı ve MHP vatandaşlarımızın desteğiyle başarıyla çıkacaktır’’ dedi.

24 Haziran’da Türkiye’nin ‘Al Bayrak Sistemi’nde buluşacağını, ‘Üç Hilal’de de uzlaşacağını ve Cumhur İttifakı’nda kucaklaşacağını vurgulayan Varol, “24 Haziran Türkiye’nin kader anı, tünelden önceki son çıkışıdır” dedi.

Tatlarin'de Kararını verdi..

MHP Nevşehir 27.Dönem Milletvekili Adayı Mehmet Varol'un Tatlarin kasabasında ki esnaf ziyareti biranda kahve toplantısına dönüştü. 

MHP Heyeti Acıgöl ziyaretilerinin ardından Tatlarin kasabasına geçerek burada vatandaş ve esnafları teker teker ziyaret edip, 24 Haziran da destek istedi. 

MHP Nevşehir milletvekili adaylarının Acıgöl ilçesi ziyaretine MHP Nevşehir İl Başkanı İlhan Kaya, il yöneticileri, Ülkü Ocakları Başkanı Ali Türker ve gençlik kolları da eşlik etti.