NEVŞEHİR/FİBHABERMilliyetçi Hareket Partisi Nevşehir Milletvekili Adayları resmi kurumları ziyaret ediyor.

MHP Nevşehir Milletvekili Adayları Mehmet Varol, Sait Yüksel, Mustafa Uğur, MHP Merkez İlçe Başkanı Burak Kalfaoğlu, MHP İl Başkan Yardımcısı Eyüp Öz ve partililer Nevşehir’de bulunan resmi daireleri ziyaret ediyorlar.

MHP Nevşehir Milletvekili Adayları Mehmet Varol, Sait Yüksel ve Mustafa Uğur resmi dairelerde kurum müdürlerini ve çalışanları ziyaret ederek seçim çalışmalarına devam ediyorlar. MHP Nevşehir Milletvekili Adayları Varol, Yüksel ve Uğur yaptıkları açıklamada resmi kurum ve kuruluşlarda  memurlar korku imparatorluğunu artık yaşamayacaklar dedi. Milletvekili adayları Varol, Yüksel ve Uğur yaptıkları açıklamada şunları kaydettiler.

‘’ AKP Hükümeti ne yazık ki resmi kurum ve kuruluşlarda korku imparatorluğu kurdular. Kendilerinden olanlar ve olmayanlar diye ikiye ayrılan memurlar kendi işlerini bile yaparken korkuyorlar. Acaba ben bu işi yaparsam AKP’liler beni başka bir yere sürer mi diye düşünen memurlarımızın sayısı ne yazık ki her geçen gün artmaktadır. 7 Haziran akşamında MHP iktidarıyla memurlarımız rahat bir nefes alacaklar. Her memurumuz kendi işini rahatlıkla yapacak ve kimseden korkmayacaklar. MHP iktidarıyla memurlarımız kendilerine verilen görevleri yapacaklar. Hiçbir siyasetçiden çekinmeden mevzuat neyi gerektiriyorsa onu yapacaklar. Allah’ın izni ve Nevşehir halkının destekleriyle memurlarımız korku imparatorluğundan 7 Haziran akşamında MHP iktidarıyla kurtulmuş olacaklar’’ dediler.