Milliyetçi Hareket Partisi Nevşehir Milletvekili Adayları Mehmet Varol ve Mustafa Uğur Lale Sanayi esnaflarını ziyaret etmeye devam ediyor.

MHP Nevşehir Milletvekili Adayları Mehmet Varol, Mustafa Uğur, MHP İl Başkanı Göksel Taşçı, MHP Merkez İlçe Başkanı Burak Kalfaoğlu, İl Genel Meclis üyeleri ve partililer Nevşehir Lale Sanayi esnaflarını ziyaret etmeye devam ediyorlar. MHP Nevşehir Milletvekili Adayları Mehmet Varol ve Mustafa Uğur Nevşehir’de sanayi esnaflarının dertli olduğunu dertlerine derman olacak partinin ise Milliyetçi Hareket Partisi olduğunu söylediler.

MHP Nevşehir Milletvekili Adayı Mehmet Varol, ‘’ Nevşehir’de sanayi esnaflarımız her geçen gün daha da kötü bir duruma gidiyor. Sanayi esnaflarımız sıkıntılı, dertli olduklarını hepimiz yakından bilmekteyiz. Nevşehir sanayi esnaflarımızın dertlerine derman olmak için geliyoruz. Allah’ın izni ve siz sanayi esnaflarımızın destekleriyle 7 Haziran akşamında MHP iktidarıyla tüm sıkıntılarınız sona erecek’’ dedi.

MHP Nevşehir 3. Sıra Milletvekili Adayı Mustafa Uğur ise MHP iktidarıyla birlikte esnaflarımızın sıkıntıları sona erecektir dedi. Uğur, ‘’ Milliyetçi Hareket Partisi Nevşehir Milletvekili Adayları olarak sanayi esnaflarımızın sıkıntılarını çok yakından biliyoruz. Sizler akşamları evinize ekmek parası götürmekte zorluk çekiyorsunuz. İşte tüm bunların sona ermesi için tek çare MHP iktidarıdır. 7 Haziran tarihinde yapılacak olan seçimlerden sanayi esnaflarımızın destekleriyle iktidara geleceğiz ve sanayi esnaflarımızın sorunlarına derman olacağız’’ ifadelerini kullandı.