Milliyetçi Hareket Partisi Nevşehir İl Başkanı Sayın Göksel TAŞÇI Bey’in, geçtiğimiz günlerde yaptığı basın açıklamasında belirtmiş olduğu gibi; Milliyetçi Hareket Partisi Nevşehir Kadın Kolları Başkanlığı görevini yürütmek üzere görevlendirilmiş bulunmaktayım. Öncelikli olarak, bu görevin tarafıma tevdi edilmiş olması nedeniyle, Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Dr. Devlet Bahçeli Beyefendi’ye ve bu kutlu hareketin Nevşehir’deki sevdalılarına; başta il başkanımız olmak üzere, en uzak köylerimizdeki vefakâr ülkücülerimize kadar bütün ailemize şükranlarımı sunuyorum.

Ayrıca, Nevşehir MHP Kadın Kolları’nda, günümüze kadar görev almış bütün muhterem hanımefendi ülküdaşlarıma sevgi ve saygılarımı sunuyorum. Özellikle Sevgi Ay hanımefendiye, ülkücü hareketin ilimizdeki başarılarına olan katkısı nedeniyle teşekkürlerimi sunuyorum. Bu günden sonra da, MHP’nin ilimizdeki ve elbette ülkemizdeki başarılarına katkı sağlayacaklarından emin olduğum için, kendilerine ayrıca teşekkürlerimi sunuyorum.

Nevşehir ilimizin, köyleri, beldeleri ve ilçelerinde yaşam mücadelesi vermekte olan tüm halkımızın da yakınen bildiği gibi; yüce Türk milleti, tarihinin en sıkıntılı dönemlerinden birini yaşamaktadır. Bin yılda ancak kurduğumuz devletimiz, üç kıtada asırlardır dalgalandırdığımız şanlı bayrağımız ve nihayet, uğruna milyonlarca şehit verdiğimiz son vatanımız, günümüzde büyük bir tehlike ile karşı karşıya bulunmaktadır.

Bu nedenle, böyle bir dönemde, Türk milletinin varlığı, bütünlüğü ve bekasının teminatı olan Milliyetçi Hareket Partisi’nde görev almanın bir vatan borcu olduğu yönündeki düşüncemi Nevşehir kamuoyuna iletmek istiyorum. Başbuğumuz Alparslan TÜRKEŞ’in emaneti olan Milliyetçi Hareket Partisi’nde görev almakla, halkımızın esenliği ve mutluluğu için elimden gelen gayreti göstereceğimin bilinmesini isterim. Bu vesileyle, bütün kadınlarımızın MHP çatısı altında birleşmeleri için davetimizi belirterek, halkımıza sevgi ve saygılarımı sunuyorum. Allah mahcup etmesin. (01.12.2014)




Yıldız GÜRBÜZ
MHP Nevşehir Kadın Kolları Başkanı