MHP Milletvekili Adayları Nevşehir'inAvanos İlçesinde Seçim Çalışmalarına Devam Ediyor...

Milliyetçi Hareket Partisi Nevşehir Milletvekili Adayları Avanos ilçesini ziyaret etti.

Avanos ilçe ziyaretine İlçe Kaymakamı Mustafa Eldivan ile başlayan MHP Nevşehir Milletvekili Adayları sırasıyla Avanos Belediye Başkanı İsmet İnce , Avanos İlçe Milli Eğitim Müdürü Ömer Taşçı ,  Avanos İlçe Emniyet Müdürünü makamlarında ziyaret ettiler. 

MHP Nevşehir Milletvekili Adayları Mehmet Varol, Sait Yüksel, Hüseyin Ödemiş, İl Başkanı Göksel Taşçı ve partililer daha sonra Avanos ilçesinde pazar esnaflarını ziyaret ederek sıkıntılarını dinledi.

MHP Nevşehir Milletvekili Adayı Mehmet Varol burada pazar esnaflarının sıkıntılarını dinlerken sıkıntılarının giderilmesi için tek çarenin MHP iktidarı olduğunu kaydetti. Varol, ‘’ AKP hükümeti esnaflarımızı tek başına bırakmıştır. Esnaflarımızın bu durumdan kurtulmanın tek yolu MHP iktidarıdır. 1 Kasım seçimlerinde destekleriniz ile sizlerin sıkıntılarını çözeceğimize söz veriyoruz’’ dedi.

MHP Nevşehir 2. Sıra Milletvekili Adayı Sait Yüksel ise özellikle ilçe esnaflarının tek başına bırakıldığını söyledi. Yüksel, ‘’ Avanos ilçemizde esnaflarımız iş yapamaz duruma gelmiştir. Nevşehir’de olduğu gibi Avanos ilçemizde de küçük büyük esnaflarımız Turmzcisi , sanayicisiyle kendi kaderine terk edilmiştir. Allah’ın izni ile MHP iktidarıyla esnaflarımız kalkınacak ve refaha kavuşacaktır’’ şeklinde konuştu.
 
MHP Nevşehir Milletvekili Adayları Mehmet Varol, Sait Yüksel,Hüseyin Ödemiş, İl Başkanı Göksel Taşçı ve partililer daha sonra seçim çalışmalarına Göynük ve Özkonak beldesinde devam etmek için Avanos’tan ayrıldılar.