Milliyetçi Hareket Partisi Nevşehir İl Başkanlığı 7 Haziran 2015 tarihinde yapılacak olan seçimlerin startını Kozaklı’dan verdi.
MHP Nevşehir İl Başkanlığı 7 Haziran 2015 tarihinde yapılacak olan 25. Dönem Milletvekilliği seçimlerinin startını Kozaklı ilçesinde seçim bürosunu hizmete açarak verdi. Kozaklı ilçesinde hizmete açılan seçim bürosunun açılışına, MHP İl Başkanı Göksel Taşçı, MHP Merkez İlçe Başkanı Burak Kalfaoğlu, Ülkü Ocakları Başkanı Yahya Leblebici, MHP Nevşehir Milletvekili Adayları Mehmet Varol, Sait Yüksel, Mustafa Uğur, İl ve ilçe Yönetimleri ve partililer katıldı.
MHP Nevşehir İl Başkanı Göksel Taşçı burada yaptığı konuşmada 7 Haziran 2015 tarihinde yapılacak olan seçimlerde startı Kozaklı ilçemizden veriyoruz. Bizler inanıyoruz ki Nevşehir’de MHP iktidarı olacaktır. Hedefimiz üç milletvekili çıkartmaktır. Türkiye’nin MHP iktidarına ihtiyacı vardır. MHP’nin iktidar sesi Nevşehir’den yükselecektir. Bundan hiçbir kimsenin en ufak bir şüphesi bulunmasın. Kozaklı ilçemizde şuan açılışını gerçekleştireceğimiz seçim büromuz hayırlı olsun diye konuştu.
MHP İl Başkanı Göksel Taşçı’nın konuşmasının ardından ise kurban kesilerek Kozaklı seçim bürosu hizmete açıldı.