NEVŞEHİR(MHA) 2014 Yılı Mart ayında yapılacak olan yerel seçimler öncesinde henüz iktidar partisinde bile yaprak kıpırdamazken, Milliyetçi Hareket Partisinde Nevşehir Belediye Başkan adaylığı için 4 ismin başvuruda bulunduğu belirtildi.

Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Göksel Taşçı, yerel seçimlerde özellikle Nevşehir Belediye Başkanlığı için iddialı bir aday çıkarabilecek misiniz? Sorusunu yönelttik. Taşçı, Milliyetçi Hareket Partisinin genel seçimlerde olduğu gibi yerel seçimlerde de oldukça iddialı adaylarla seçime gireceğini belirtti.

Merkez belediye başkanlığı için öne çıkan ismin bulunmadığını, ya da kamuoyuna şu ana kadar yansımış bir adayın bulunmadığını hatırlattığımız Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Göksel Taşçı, şu ana kadar 4 ismin kendilerine Nevşehir Belediye Başkanlığı adaylığı için başvuruda bulunacağını belirttiğini dile getirdi.

Şu an için bu isimleri kamuoyuna açıklanmanın yanlış olacağını ifade eden Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Taşçı, Haziran ya da temmuz ayından sonra hareketlenmesi beklenen seçim atmosferinde Nevşehir Kamuoyunun bu isimleri öğreneceğini söyledi.