NEVŞEHİR(MHA) Milliyetçi Hareket Partisinde seçimlere aylar kala daha şimdiden en çok konuşulan konuların başında Milletvekilliği seçiminde liste başının kim olacağı.

2015 Haziran ayında yapılacak olan Genel Seçimlerde MHP Nevşehir'de bugünlerde üç ismin ismi ağızdan ağza dolaşmaya başladı. 

MHP Nevşehir tabanında ise daha çok Varol ismi konuşulurken, MHP Merkez İlçe Başkanı Burak Kalfaoğlu ve Sahir Solmaz isimleri de bugünlerde konuşulmaya başlandı. Mart 2014 yerel seçimlerinde Nevşehir Belediye Başkan Adayı olarak seçimlere katılan Mehmet Varol'un yerel seçimlerde ciddi oranda MHP'nin oylarını artırmasıyla birlikte MHP Nevşehir birinci sıra milletvekili adayı olarak Mehmet Varol ismini partililer görmek istiyor. Varol'un yanı sıra MHP Merkez İlçe Başkanlığı görevinde bulunan Burak Kalfaoğlu'da yerel seçimlerde yapılan çalışmalarda özelikle duruşuyla taraflı tarafsız her kesimin büyük beğenisini toplamıştı. Kalfaoğlu'nun bu denli çalışmalarını yakından takip eden partililer Burak Kalfaoğlu'nu da Varol'dan sonra aday görmek istiyorlar. Öte yandan bey efendi kişiliği ile kısa sürede Nevşehir de vatandaşların büyük takdir toplayan İl Başkanı Göksel Taşçı yı da yabana atmamak gerekiyor.Taşçı nın aday gösterilmesi hiç süpriz sayılmaz.
2011 tarihinde yapılan genel seçimlerde Nevşehir'den birinci sıra adayı olan Sahir Solmaz ismine ise özellikle parti tabanı sıcak bakmazken Solmaz'ın Nevşehir'de özellikle bayramlarda partililer ile bir araya gelmesi acaba yine Solmaz aday olacak mı sorusunu da akıllara getirmeye devam ediyor.