Milliyetçi Hareket Partisi’nde Mehmet Varol bugün düzenlediği basın toplantısıyla aday adaylığını resmen açıkladı.

Varol'a İnanılmaz Destek  ...!

MHP İl Başkanlığında düzenlenen basın toplantısıyla Aday Adaylığı açıklayan 
MHP Milletvekili Aday Adayı Mehmet Varol adeta gövde gösterisinde bulundu. Varol’un düzenlemiş olduğu basın toplantısına MHP İl Başkanı Göksel Taşçı, Merkez İlçe Başkanı Burak Kalfaoğlu, Kadın Kolları Başkanı Yıldız Gürbüz, İlçe Başkanları, İlçe ve Belde Belediye Başkanları ve çok sayıda partili katıldı.

MHP İl Başkanı Göksel Taşçı burada yaptığı açıklamada aday adaylarımız her gün bir basın toplantısı düzenleyerek aday adaylığını açıklıyorlar. Bugün ise partimizde üç dönem İl Başkanlığı görevinde bulunmuş, milletvekili ve Belediye Başkanlığı adaylığında bulunmuş ağabeyim Mehmet Varol Aday Adaylığını açıklıyor dedi.

MHP Nevşehir Milletvekili Aday Adayı Mehmet Varol’un yaptığı basın toplantısında partililerin bir çoğu izdihamdan dolayı dışarıda kaldı. MHP Nevşehir Milletvekili Aday Adayı Mehmet Varoldüzenlediği basın toplantısında şunları kaydetti;

‘’Öncelikle Milletvekili Aday adaylığımı açıklama toplantısına hoş geldiniz. 7 Haziran 2015 tarihinde yapılacak olan genel seçim ülkemiz için çok önem arz etmektedir. Ülkemiz, ekonomik, siyasi ve sosyal olarak her geçen gün gerilemekte ve iyi yönetilmemektedir. İç ve dış borçlar katlayarak 60 cari açık her geçen gün büyümekte, işsizlik oranı artarak çözümsüz durumlar ortaya koymaktadır. İçeride ve dışarıda Türkiye’nin itibarı her geçen gün azalmaktadır. Çözüm süreci adı altında vatanın bölünme provaları yapılmaktadır. Güney Doğu Anadolu da bir çok şehirlerde günlerce yollar kapatılmaktadır. Bölgede vatandaş terör örgütü ile kaderine terk edilmektedir.  Bu iktidarın ve mensuplarının bu ülkeye zarardan başka verecek bir şeyi kalmamıştır. Milletimiz 7 Haziran’da sandıkta gerekli cevabı verecektir. 2014 seçimlerinde oyunu en fazla artıran İl Nevşehir olmuştur. 7 Haziran 2015 tarihinde MHP Nevşehir’de birinci parti olacaktır. Milliyetçi Hareketin iktidar yürüyüşü Nevşehir’den başlayacaktır. 7 Haziran 2015 tarihinde yapılacak olan seçimde partimde aday adayı olan tüm arkadaşlarımı tebrik ediyor ve başarılar diliyorum. Bu seçimin İslam Âlemine, ülkemize, şehrimize, partimize ve şahsıma hayırlara vesile olmasını diliyorum’’ dedi.

MHP Nevşehir Milletvekili Aday Adayı Mehmet Varol daha sonra ise partililerin yoğun isteği üzerine aşağı indi. Partililerin izdihamı nedeniyle parti binasında ki yol bir süre trafiğe kapandı. Varol ve partililer burada hatıra fotoğrafı çekilerek sessizce ayrıldı.