Milliyetçi Hareket Partisi'nin ( MHP ) Bursa'da Kuruluş Mitingi ile başlattığı Milli Değerleri Koru ve Yaşat Mitinglerinin altıncısı Elazığ'da yapılacak. 14 Eylül Cumartesi Günü Elazığ İstasyon Meydanı'nda düzenlenecek olan miting Kardeşlik Mitingi ismiyle düzenleniyor. Mitingin 16.00'da başlaması bekleniyor.

MHP birincisini Bursa'da yaptığı mitingler zincirinin 6.'sını Elazığ'da devam ettiriyor. 9 ilde yapılması planlanan mitingler şimdiye kadar sırasıyla Bursa, İzmir, Adana, Erzurum ve Konya illerinde gerçekleştirildi. Her birinde 200 binin üzerinde büyük kalabalıkların toplandığı mitingler dizisinin 6.'sı Elazığ'da gerçekleştiriliyor.

MHP HEYETİ ELAZIĞ'A GİTTİ

MHP 'de MHP Genel Sekreteri İsmet Büyükataman'ın başkanlık ettiği bir heyet çeşitli temaslarda bulunmak için hafta başında Elazığ'a gitti. 14 Eylül Cumartesi günü Genel Başkan Devlet Bahçeli 'nin katılımıyla Elazığ'da gerçekleştireceği Kardeşlik Mitingi öncesinde hem Elazığ'da çeşitli temaslarda bulunacak olan heyet hem de Elazığ ve çevre illerdeki halkı Kardeşlik Mitingi'ne davet edecekler.

MİLLİ DEĞERLERİ KORU VE YAŞAT MİTİNGLERİ

MHP ’nin Milli Değerleri Koru ve Yaşat mitingleri, Bursa’da düzenlenen Kuruluş mitingiyle başladı. Kuruluş mitinginin ardından, İzmir Gündoğdu Meydanı'nda Bayrak Mitingi düzenlendi. Milli değerleri koruyup yaşatmak isteyenlerin üçüncü durağı Adana oldu. Adana mitinginin adı Vatan Mitingi olarak belirlendi. Adana'nın ardından Erzurum'da Birlik Mitingi düzenlendi.

Erzurum'daki Birlik Mitinginin ardından ara verilen mitingler, Konya'da yapılan Türkçe Mitingi ile tekrardan başladı. MHP Genel Başkanı Bahçeli, Konya'nın ardından 14 Eylül'de Elazığ'da Kardeşlik Mitingi'nde Ülkücülere seslenecek. Elazığ'ın ardından MHP bu kez İstanbul Kazlıçeşme'de Demokrasi Mitinginde toplanacak. İstanbul'un ardından Samsun'da Kurutluş Mitingi düzenleyecek olan MHP 'nin son durağı ise Ankara olacak. 

Ankara'da düzenlenecek olan Türkiye Mitingi ile MHP 'nin Milli Değerleri Koru ve Yaşat mitingleri, son bulacak. 

MHP'nin 1978 yılında Elazığ'da gerçekleştirdiği mitingi ilk kez FİB Haber yayınlıyor...

Yaşar Okuyan coşkulu kalabalığı daha da coşkulu hale getiriyor... Daha sonra ise Başbuğ Alparslan Türkeş coşkulu kalabalığa hitap ediyor...