Milliyetçi Hareket Partisi Milletvekili Adayı Mehmet Varol ve partililer Nevşehir Merkez ilçeye bağlı Nar Kasabasında adeta gövde gösterisi yaptı.

MHP Nevşehir 1. Sıra Milletvekili Adayı Mehmet Varol, MHP İl Başkanı Göksel Taşçı, MHP Merkez İlçe Başkanı Burak Kalfaoğlu, MHP İl Başkan Yardımcısı Eyüp Öz, MHP Nevşehir Belediye Meclis üyeleri, İl Genel Meclis üyeleri ve partiler Nar Kasabasında adeta gövde gösterisi yaptı. Nar Kasabasında kahve toplantısı yapan MHP Nevşehir milletvekili Adayı Mehmet Varol vatandaşlar tarafından sevgi gösterisi görülmeye değerdi.

MHP Nevşehir Milletvekili Adayı Mehmet Varol sizlerin bu coşku dolu karşılaması ve bizlerle birlikte yürümesi bizlere 7 Haziran akşamında iktidarın müjdesini verdi diye konuştu. Varol, ‘’ MHP Nevşehir Milletvekili Adayları olarak ilimizi karış karış gezmeye devam ediyoruz. 7 Haziran seçimlerine artık sayılı günler kaldı. Her ziyaret etmiş olduğumuz ilçelerde, kasabalarda ve köylerde AKP iktidarından kurtulmak isteyen hemşerilerimizi gördük. Allah izin verirse sizlerin destekleriyle MHP Nevşehir’de ülkemize iktidar partisi olarak sizlere hizmet vermeye devam edecek.  Bizler sizler için çıkmış olduğumuz bu kutlu yolda sizlerin hizmetkarı olacağımıza bir kere daha söz veriyoruz’’ diye konuştu.