Erken Seçim sürecine girdiğimiz bu günlerde Nevşehir Siyasi kulislerinde en çok merak edilen konu :Nevşehir Milliyetçi Hareket Partisi’nde erken seçimde kimlerin aday adayı olacağı ve 1 .Sırada kimin aday gösterileceği sorusu ...

Nevşehir Milliyetçi Hareket Partisi’nde 1 Kasım 2015 tarihinde yapılacak olan erken seçimde kimlerin yeniden aday adayı olacağı merak ediliyor.


7 Haziran 2015 tarihinde yapılan 25. Dönem Milletvekilliği Genel Seçimlerinde Milliyetçi Hareket Partisi’nden milletvekili adayı olabilmek için 11 isim aday adaylık müracaatında bulunmuştu.

Nevşehir MHP’den Mehmet Varol, Sahir Solmaz, Mustafa Uğur, Fazlı Koç, Sait Yüksel, Emircan Ünlü, Mustafa Kenan Sarıtaş, Vahdet Özler, Ümit Köroğlu, Ünal Erkan Demir, Alpaydın Eroğlu isimleri 7 Haziran 2015 tarihinde yapılan milletvekili adayı olabilmek için başvuru yapmış ve Mehmet Varol, Sait Yüksek, Mustafa Uğur isimleri ile seçimlere girmişti.

Şimdi gözler ise 1 Kasım 2015 tarihinde yapılacak olan erken seçime gözler çevrildi. MHP’nin 7 Haziran seçimlerinde 1. Sıra adayı olan Mehmet Varol milletvekili olarak seçilmiş ve MHP’nin 13 yıllık milletvekili özlemine son vermişti.

Şimdi 1 Kasım tarihinde yapılacak olan erken seçimler öncesinde Mehmet Varol isminin yeniden ilk sıra adayı gösterilecek mi ? MHP tabanının yakından tanıdığı önemli isimleri Musa Ertaş , Sahir Solmaz gibi Süpriz adaylar çıkar mı ? Diğer sıralama nasıl olacağı ise merak ediliyor.